AMENDĂ DE 10.000 DE LEI PENTRU UN ŞOFER CARE ŞI-A PARCAT MAŞINA PE PLAJĂ

După ce un şofer a călcat cu maşina pe plajă doi turişti, Costineştiul a devenit cea mai scumpă parcare din Europa. Un alt şofer a fost amendat cu 100.000.000 de lei vechi pentru că şi-a lăsat maşina chiar pe plajă, lângă cearşafurile turiştilor. Între timp, cei doi turişti loviţi de maşină au fost vizitaţi de rudele şoferului, care au încercat să le dea câţiva lei, să se îngrijească.

Maşinile parcate pe nisip nu sunt deloc o noutate pentru litoralul românesc. În staţiunile neaglomerate, turiştii îşi aduc maşinile chiar în bătaia valurilor. Pe plajele arhipline, însă, şoferii se strecoară printre cearşafurile oamenilor sau chiar peste ei. În urma accidentului de duminică, autorităţile din Costineşti au recurs la măsuri drastice. Proprietarul unei maşini parcate pe plajă a fost amendat cu 10.000 de lei noi. Patronul său a încercat să-şi apere angajatul, spunând că maşina era parcată în faţa căsuţei lui. Nu la fel reieşea şi din pozele pe care le-au făcut jandarmii.

Mult mai ieftin poate scăpa şoferul maşinii care a călcat cei doi turişti. Întrucât se afla pe plajă şi nu pe un drum public, bărbatul nu va primi nicio amendă rutieră. Este cercetat penal, însă, pentru vătămare corporală gravă.

Observator

(Visited 8 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of