Boc-Poc mizerabilul

Sursa foto: victor-roncea.blogspot.it

Nu credeam că un om poate să ajungă așa de jos, după ce a distrus tot în țară mai are tupeu în continuare să-și bată joc de Cluj-Napoca. Demnitatea acestui om e 0, din păcate sprijinit de creierele unor români care uită cam repede.

Și acum încearcă pentru a nu știu câta oară să-i manipuleze pe unii suporteri de la U CLUJ. Dar când l-ai adus pe Walter și ai obținut voturi a fost ok? Acum nu te mai lauzi cu tomberonul acela?

NU întâmplător înainte de Referendum boc-poc cel mai mare dobitoc anunță cu surle și trâmbițe că nu merge la vot..pentru că cică are lucruri mai importante de făcut. Băi gunoiule când ai cerșit iar voturi de ce nu le-ai zis clujenilor proști să meargă la grătar nu să meargă la VOT? Este moral ce face un om politic fără coaie ca și bășinescu, boc, udrea? Ei ce contează dl Boc, doar sunteí hârtia igienică a lui bășinescu, eba, udrea nu?

Toți românii au dreptul și obligația (civică) de a merge la vot băi politrucule! Un profesor universitar care mai și predă drept constituțional incită la acțiuni de sabotaj politic pentru dictatorul Băsescu… halal profesionalism mister boc!

Jos bășinescu și toată gloata pdl-istă care au furat la greu Românica.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of