Boulogne sur Mer

dscn0530.jpg

Mai multe foto  în albumul Boulogne sur Mer

În 3 iulie am ajuns în Boulogne sur Mer din Franța. Și aici la fel ca și în Calais este un festival al orașului care se întinde pe toată perioada anului, dar mai multe evenimente sunt în iulie și august. Deși nu este un oraș foarte mare, este cochet și mult mai mare ca și Calais-ul. Mă simt foarte bine în Franța mai ales că am pe lângă mine mulți gurmanzi, produse de patiserie delicioase, vinuri bune și multă voie bună. Oamenii din zonă sunt foarte prietenoși și îți răspund politicos la orice întrebare ai avea ca și turist. Cu internetul e o mică problemă ca nu prea sunt locații, dar dacă ajungeți în zona gasiti Wifi la Brussel’s Cafe (parola este 13 de 14) și la Mc Donald’s (unde este fara parola) care din păcate este în afara orașului spre A16 care duce la Paris. Plaja este frumoasă, arhitectura orașului la fel, prețurile acceptabile, iar fetele foarte frumoase:d.
Organizarea și aici este foarte bună de 2 zile se construiesc standurile care din prima zi sunt păzite de jandarmi și câini de lup, deși nu cred că sunt hoți în zonă.

dscn0425.jpg

Mai multe foto  în albumul Boulogne sur Mer

În centrul cetății din oraș este o expoziție temporară foarte frumoasă car eîncearcă să atragă atenția oamenilor să nu se lege de lucrurile trecătoare cum sunt mașinile, că oricum natura le transformă iarăși. Este o combinație foarte reușită de mașini vechi și flori așa cum se poate vedea în poze.

dscn0703.jpg

Mai multe foto  în albumul Boulogne sur Mer

Tot în cetate am găsit un restaurant italian La Stala unde fac o pizza delicioasă. Deși au un calzone mare și sățios, nu e gras și cade foarte bine la stomac, iar chelnerița este foarte drăguță. Și la restaurantul australian e bună pizza, doar că blatul este mai subțire și cred cu cartofi sau făină de soia nu știu exact.

Boulogne este o locație frumoasă pentru un concediu liniștit într-un oraș mai mic și unde nu sunt fițe sau alte tipuri de personaje deranjante.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Teo Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
Teo
Vizitator
Teo

Vive la France … si iuby meu … mananca si pentru mine ceva delicios de acolo, dar nu chelnerita :P