Clujul european vs. Clujul boilor

Mergând spre casă dau de un “personaj” care se plimbă fără probleme prin Parcul Central cu Smartul lui..am crezut inițial că duce ceva la Casino pentru ceva eveniment, nici vorbă acest personaj se dădea cu Smartul pe aleeile din Parcul Central. Încă odată se vede că Clujul este orașul nimănui, unde nu mai există poliție, noroc că majoritatea oamenilor de aici au bun simț că altfel ar fi un haos total. Sper ca autoritățile să-l sancționeze pe acest individ care îi deranja pe trecătorii care vroiau să se relaxeze sau pe cei care au ieșit la o tură cu bicicleta după cum se vede în fotografiile de mai jos.

Ce să mai zic de cei care parchează aiurea și blochează traficul.. Mai jos aveți fotografii de astăzi și de ieri din minunatul oraș “european”..

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Adrian DragneaAdriana Stanciu Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
Adrian Dragnea
Vizitator
Adrian Dragnea

Da, e mult mai bine sa te plimbi cu masina timp de 30 min ca sa gasesti un loc de parcare ca sa stai 5 minute decat sa parchezi pe trotuar. Ma bucur ca inca mai putem parca pe trotuare pentru ca ne usureaza viata soferilor si ne ajuta sa economisim benzina. Alteceva total diferit e sa circuli cu masina prin parcul mare, e rusinos, dar sa parchezi pe trotuar in timpul noptii sau ca sa stai 5/10 min, e total diferit.

Adriana Stanciu
Vizitator

Tara lui papura voda in toate orasele,luci! Si in iasi e la fel! Nesimtirea a prins radacini peste tot. Unii ar fi in stare sa urce si in bloc cu masina, daca ar fi posibil, fizic.