Cum se doneaza sperma în China

60280339.jpg

Foto: 39.net

Dacă ajungi cumva prin Shanghai și te lovește din senin dorința de a lăsa într-o banca de spermă niscaiva moștenitori, iată la ce te poți aștepta. Pe langă un masaj într-o sală septică de spital, mai primești și 30 de dolari.
Asistentele în uniformă își fac meseria cu plăcere, iar afacerea are succes mai ales în aceste vremuri.. plus ca și bărbații și femeile sunt fericite în sala buclucașă.

60280337.jpg

(Visited 88 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
whatevercuibusskywalkerghfgdf Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
skywalker
Vizitator
skywalker

astea cred ca sunt scene dintr-un film porno. nu vedeti ca barbatii au masti pe gura si asistentele nu au, pe cind intr-un spatiu aseptic ar trebui sa fie invers

whatever
Vizitator
whatever

tinand cont ca, chinezii traiesc sub regimul comunist, care se gandeste la binele colectiv, eu zic ca sunt imagini cat se poate de reale Vi se pare ca e cineva nemultumit? statul e fericit doar cresc rezervele de stat, populatia e multumita, doar fac ceva voluntar din placere :-)))) hmm… oare ce ar trebui sa faca asistentele noastre pentru a convinge lumea sa mearga sa doneze sange? Sa vina ele prin scoli si institutii, doar nimeni n-are timp sa mearga la recolatre :P. Ca sa nu mai spun de donarea de organe, acolo ar trebui sa intervina psihologii, preotii, profesorii… Mai departe»

skywalker
Vizitator
skywalker

hai ma sa fim seriosi, nu cred asa ceva! :))

ghfgdf
Vizitator
ghfgdf

Tareeee asta!:D