David Coulthard vine în România

david-coulthard.jpg

Unul dintre piloţii mei preferaţi, scoţianul David Coulthard o sa vină în 2 mai împreună cu o maşină Red Bull Racing şi o să ofere publicului larg un show cu acesta. Masini.ro a realizat un interviu cu marele pilot de Formula 1.

David, eşti primul om care va pilota o maşina de Formula 1 în Romania. Cum te simţi în această postură, ce vei arăta publicului român?

Sunt entuziasmat să stiu ca sunt primul care face ceva nou într-o țară și dacă ăi influențez în mod pozitiv pe fanii Formulei 1, atunci mă pot simți mândru de asta.

Cum ai ajuns să fii invitatul evenimentului Red Bull din România?

Sunt consultant la Red Bull, deci încă lucrez la această echipă. Am fost întrebat dacă mă intereseaza să particip la un eveniment în România, lucru care m-a bucurat enorm.

Anul acesta Formula 1 este mai săracă fără David Coulthard, cum este să stai pe margine, ți-e dor de nebunia curselor?

Concentrarea absolută de care ai nevoie pentru a conduce o mașina de Formula 1 este greu de imitat în viața reală. Peisajele pe lângă care treci cu viteza de 150 de mile pe oră te ajută să te concentrezi! Cu toate acestea, am petrecut mai mult timp în cei 38 de ani ai mei conducând monoposturi de Formula 1, decât mașini normale, așa că sunt mai obișnuit să nu conduc mașini, pentru că așa mi-am petrecut majoritatea vieții.

Care a fost cea mai mare satisfacție personală din viața ta?

Să fiu sanatos și fericit.

Cea mai frumoasă cursa pentru tine?

Cea mai tare cursă personală daca este să judec după spiritul competiției a fost la Magny Cours în 2000, când a trebuit să mă lupt serios, plecând de pe locul trei. În cele din urmă l-am depășit pe Michael Schumacher și am câștigat Marele Premiu al Franței.

Circuitul de care o să fii mereu îndrăgostit?

Spa, în Belgia. Au fost câteva schimbari în ultimii ani, dar circuitul rămâne în esență neschimbat în ultimele trei decenii. Circuitul îți dă un feeling natural pentru condus.

Care a fost rivalul tău numarul unu?

Michael Schumacher este rivalul meu numărul unu, dar și timpul trebuie luat în considerare. Timpul trece și nu uită nimic.

O sa-l mai vedem pe David Coulthard in Formula 1, măcar ca manager?

Nu face parte din planul meu acum, dar niciodată nu trebuie să spui niciodată.

Robert Gherghe

(Visited 9 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments