EU cu cine votez?

 

candidatii-preferati.jpg

Având în vedere că vin niște alegeri foarte importante pentru viitorul României m-am gândit să fac și eu un post care face referire la alegeri. Din pacate nu prea avem pe cine alege în locul lui base care trebuie dat jos deoarece nu a făcut nimic, din contră doar scandaluri și rahaturi a făcut peste tot pe unde a fost pe nava, la ministerul transporturilor, la primaria capitalei, la Cotroceni..

Candidații care au ceva în cap și un program viabil sunt Remus Cernea, Sorin Oprescu și Mircea Geoană. O altă opțiune care trebuie luată în calcul este Corneliu Vadim Tudor, care cred că ar face o curățenie și o ordine care este absolut necesară în țară, deoarecă la ora actuaă toate lucrurile sunt anormale. Restul nu cred că sunt capabili sau ar merita să reprezinte România.

Chiar dacă nu-i preferați pe cei enumerați de mine mergeți la vot și expimați-vă părerea, deoarece știți că nu a votat altcineva în locul vostru.

Să mergem cu toții la vot să-l dăm jos tiranul de băse!

HAI ROMÂNIA!

(Visited 13 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Raluca Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Raluca
Vizitator
Raluca

uite (uitati) un test care va poate ajuta sa gasiti raspunsul la intrebare….l-am descoperit si eu de curand http://www.busolapolitica.ro