Festivalul International de Arta Fotografica

Festivalul Internaţional de Artă Fotografică – Foto Fest Romania este un eveniment fotografic important din Cluj Napoca şi se anunță unul dintre cele mai importante manifestări din ţară pe domeniul fotografiei. Ideea a pornit de la fotografia văzută ca o modalitate de comunicare, accesibilă tuturror. “Clujul este un oraş cultural, pe care dorim să-l valorificăm din punct de vedere vizual, prin fotografie” spun organizatorii.

Timp de o săptămână (27 mai – 3 iunie 2011), vom oferi tuturor pasionaţilor de fotografie (amatori şi profesionişti deopotrivă) posibilitatea de a se întâlni într-un cadru organizat şi de a interacţiona. Pe parcursul festivalului vor avea loc zeci de expoziţii foto, workshopuri şi prezentări de fotografie, concursuri foto cu premii, mese rotunde, proiecţii, târg de fotografie, lansări de cărţi din domeniul fotografiei, lansări de mărci de echipament foto, petreceri şi multe alte surprize.

Detalii privind programul şi evenimentele din cadrul festivalului pot fi accesate pe site-ul FIAF.ro începând cu 12 mai.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of