Inside Job – Cel mai controversat documentar

Care e diferenţa dintre George Bush şi Dominique Strauss-Kahn? Dar dintre Alan Greenspan şi Christine Lagarde? Trecut şi prezent, aţi spune. Criza economică, spunem noi. Şi nu doar noi.

Ziarul Financiar îţi aduce cel mai controversat documentar despre criza economică globală şi despre pionii ei principali. Cine sunt cei care au declanşat-o şi cine joacă rolul de salvator?
În Islanda, după ce întreaga ţară a intrat în faliment ca urmare a creditelor acordate de bănci, au reuşit să schimbe guvernul, să îi dea afară din ţară pe bancheri, să desfiinţeze băncile străine care au acordat credite şi să iasă din iluzia consumerismului, reîndreptându-şi atenţia către ceea ce este cu adevărat important, oamenii, natura, familia şi ţara lor. Putem urma exemplul lor. Revoluţia din Islanda nu a apărut la stiri. Depinde de fiecare om să se informeze şi să iasă din iluzia perpetuată în societate de televiziuni, corporaţii, guvern, etc. Revoluţia a început şi la noi, intraţi pe grupurile de facebook pentru mai multe informaţii şi implicaţi-vă. Noi avem mult mai multe motive să acţionam şi totuşi stam şi nu facem nimic. Poate ne este frică sau nu vrem să aflam toate lucrurile negative din noi? Poate o revoluţie în gândire ne-ar obliga să ne rezolvam problemele, şi să nu mai avem scuze pentru lipsa de responsabilitate?

Occupy Cluj, Occupy Timisoara, Occupy Romania

Inside Job – Adevărul despre criză. Filmul document despre secretele adevărate, şoptite de politicieni, jurnalişti şi analişti economici.

Cel mai bun documentar al anului 2011 în viziunea Academiei de Film Americane. De la ficţiune la realitate e doar un pas.

DVD-ul este disponibil, în perioada 22 – 30 noiembrie, numai împreună cu Ziarul Financiar, la punctele de difuzare a presei, la preţul de 11.9 lei.

Dacă vreţi săl vedeţi însă doar online puteţi accesa filmeonlinetari.com

Alte detalii despre acesta găsiţi pe renumitul imdb.com

Vizionare plăcută!

Deșteaptă-te, Române!!!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of