Kefalotyri cu salata de macris si rucola

2015-05-02 14.30.29Aveam chef de gătit ceva rapid și gustos, deși nu prea mănânc prăjeli, astăzi m-am gândit să fac niște cașcaval grecesc Kefalotyri prăjit cu niște salată de macriș, rucola, ceapă verde, condimente și oțet balsamic.

Cașcavalul îl tăiați bucăți de aprox 0.3-5 cm, rondele sau pătrat cum doriți, după care îl treceți prin făină, după ce în realabil l-ați umezit puțin să adere mai bine făina la el. Apoi îl prăjiți în ulei întins aprox 2 minute pe fiecare parte până face crustă aurie.

Salata se face rapid după ce spălați verdețurile, le mărunțiți și adăugați condimentele preferate, eu personal folosec un mix făcut de mine care conține oregano, măghiran, busuioc, cimbru, arpagic, usturoi, ceapă, fenicul, ţelină, iar la final puneți oțet balsamic și dacă doriți și puțin ulei de măsline.

Pofta bună!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

Fi primul care comentează !

avatar
  Subscribe  
Notify of