Liber de 1 mai la Rosia Montana!

1 mai este zi liberă. În minivacanţa de patru zile, puteţi merge la mare sau la munte, puteţi rămâne la oraş sau puteţi pleca în străinătate. Noi vă propunem să veniţi la Roşia Montană!

Vă chemăm să cunoaştem prin tururi ghidate localitatea şi peisajele ce merită incluse în patrimoniul UNESCO. Vom vizita împreună Galeriile Romane unice în lume, ne vom bucura de panoramele impresionante şi îi vom cunoaşte pe roşienii ce nu îşi vor vinde niciodată pamântul, identitatea şi istoria. Iar seara vom petrece în jurul focului de tabără.

Excursia se desfăşoară în perioada 28 aprilie – 1 mai 2012. Cazarea se face la localnici, în pensiune agro-turistică. Găsiţi mai multe informaţii şi înscrieri pe www.VizitatiRosiaMontana.ro

Salvaţi Roşia Montană! Vizitaţi-o!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
cuibusBente HaarstadAnda Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
Bente Haarstad
Vizitator

Would have been nice to go there. Seems like a beautiful place.

Anda
Vizitator

Salut, Lucian! am fost si eu in Rosia Montana, prin 2007. Pe langa peisajele impresionante, putine au mai ramas din pacate, am vazut si craterele mari si poluarea care se scurge de la fostele mine. Poate le vedeti si pe alea, inainte de a fi ecologizate prin proiectul minier. Calatorie placuta! mi-ar fi placut si mie sa vin, dar programul nu-mi permite.