Localitatea FUCKING

fucking_austria.jpg

Localitatea Fucking chiar exista in Austria!

Fucking este o localitate in Austria aproape de Salzburg. Satul exista deja din 1070.
Numele vine de la un barbat pe nume Focko din secolui 6.

Focko + sufixul “ing” = Fucking (Insemana locul oamenilor lui Focko).

Semnul cu numele orasului este cel mai des furat semn in Austria. S-au cheltuit multi bani din bugetul satului pentru inlocuirea lui de fiecare data cand a fost furat. Acuma a fost turnat intr-un bloc de beton mai mare pentru a fi mai greu de furat. S-a propus si schimbarea numelui,da satenii nu erau de acord.

(Visited 63 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
skywalker
skywalker
11 Ani au trecut

si ce vrei sa spui cu asta? care-i faza? crezi ca nu stiu? stiu, dar suntem romani si traim in Romania, trebuie se ne respectam pe noi si tara asta. Numai prin munca si actiuni corecte ne putem dovedi demn de acest pamint si aratam respect tarii si inaintasilor nostrii! daca tot stam si ne uitam la vecini, lamentindu-ne ca ce civilizatie e la ei, tot asa inapoiati o sa si murim.

skywalker
skywalker
11 Ani au trecut

vina este exclusiv a romanilor, nimic mai adevarat si nu am spus altceva. dar de aici si pina a-i aprecia si respecta pe autrieci trebuie sa fie cale lunga.

skywalker
skywalker
11 Ani au trecut

cuuuum???? sa-i respectam pentru ca ne-au furat tara!? uneori nici nu ma mai mir de ce am ajuns in halul asta, vazind replici ca a ta. ce au facut bun cit au stat pe aici, ca le-au permis ungurilor sa isi bata joc cit au vrut de romani? asta ii lucru bun?

skywalker
skywalker
11 Ani au trecut

la naiba cu austriecii astia, care in 20 de ani de capitalism in Romania si-au recuperat toate pierderile avute la destramarea fostului imperiu

teom
teom
11 Ani au trecut

sunt curioasa cum sunt acesti oameni ai lui Focko