LSRS Italia continua sa fie transparenta

Așa cum aminteam într-un post mai vechi, LSRS Italia, în special, este doar un brand bine promovat și direcționat să adune capital pentru diverse interese personale sau politice, din păcate. Acum a fost rândul celor de la PSD să adune ceva capital.. Așa cum informațiile o demonstrează LSRS Italia sau mai exact unii membrii nu sunt chiar apolici, iar acum chiar pe față se desfășoară activitățile acestora.

Dacă “ex-președintele” Ioan Eugen Popițiu declara în mai 2012 pe FB că nu mai este președintele filialei din Italia faptele și informațiile de pe site-ul oficial al LSRS (pagina oficială de pe Wiki a Filialei din Italia) spun cu totul altceva:

Captură foto Wiki

Captură foto Wiki

După ce la lansarea PSD Italia, mister Popițiu a chemat persoane din LSRS si simpatizanți, apoi “a vrut semnături de la aceștia” (membrii sau simpatizanții LSRS Italia prezenți pot confirma aceste lucruri), acum iar se caută studenți români care să participe la acest joc odată cu începerea noului an universitar (alegeri pentru alții). Atenție dragi boboci  în ce vă băgați! Cum mi-am exprimat și eu părerea și am lăsat și un comentariu repede a fost șters de vreun administrator “bine intenționat”. Mesajul meu nu era vulgar, era doar pura realitate care demonstrează că Ioan Eugen Popițiu conform site-ului oficial este încă președintele LSRS Italia. Un afiș postat de alt român din Italia (Vasile Simon) pe LSRS România a fost șters și el, dar nu-i nimic că o să-l pun și eu mai jos dacă o ligă a studenților cenzurează alte activități ale românilor de peste hotare. Dacă din mai până în octombrie nu se poate schimba numele președintelui LSRS Italia pe internet e destul de grav sau intenționat nu se schimbă. Dragi LSRS-iști destul de rău dacă credeți că în acest mod uniți comunitatea românilor din Italia, păcat doar că prin astfel de măsuri de cenzurare sigur nu veți reuși deoarece adevărul iasă întotdeauna la suprafață. Poate că actualizarea site-urilor e de vină, iar dl. Popițiu chiar nu mai are nicio influență în ONG-ul apolitic LSRS Italia..sau poate că nu, dar de ce totuși apare ca fiind președintele LSRS Italia?:).

Cât privește informațiile despre politică dl președinte Ioan Eugen Popitiu PSD Bologna Italia, prefer să le obțin de la profesioniști gen profesori (ex Gianfranco Pasquino), politicieni adevărați, istorici și academicieni, nu de la “politicieni” care au dat odată, de două ori sau nu mai știu de câte ori examenul la Științe Politice:)!

Sursă unibo.it

Dar la noi totul e posibil, înțeleg să pici un examen la microeconomie sau altă materie care nu-ți place, dar chiar să vrei o carieră în politică după ce pici de n ori examenul la Științe Politice e chiar “interesant” nu?

Sursă unibo.it

Sper ca și LSRS și psd Bo să schimbe ceva în bine pentru comunitatea de români din Italia și nu numai, deși mă îndoiesc că o va face. Multă baftă mister!

Afișul cenzurat inițial de LSRS, a fost repus ieri seară de către dl. Vasile Simon și de către mine, pe pagin LSRS România și din fericire încă este acolo, cât timp vom vedea.

Sursă foto: Facebook

Noroc că mai sunt români care chiar vor să unească comunitatea românilor cu adevărat așa cum sunt cei care organizează și participă la evenimentul din afișul de mai sus!

Dragă Ioan Eugen Popițiu vreau să-ți spun că eu “pensionarul radio-șanț” a organizat mai multe ieșiri în România cu tineri din diverse țări (italieni, argentinieni, polonezi) pentru a schimba imaginea României în Europa și în Lume ( au ajuns în Transilvania și le-am schimbat părerea eronată pe care o aveau despre noi) și lucrez la alte proiecte în acest sens despre care poate tu vei auzi  sau nu în future..

Pe de altă parte împreună cu alți colegi din Universitate am fost apreciați (cum se vede în imaginea de mai sus) de un cerc foarte “închis” Associazione Italiana Tecnici del Latte (cine cunoaște grupurile din Italia care produc produse tradiționale poate confirma asta).

p.s. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare, orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare sau poate nu.

(Visited 92 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Targoviste
6 Ani au trecut

Pribeag,fara Visuri si Sperante,Melicovici scrie o carticica fara caracter,continut si culoare Literara.Tradusa si in Limba Italiana,dar prost vanduta,Adrian Melicovici incearca sa se pricopseasca pe spinarea romanilor din Diaspora si a Primariei din Targoviste,cerandu-le acestora bani de ajutor.Adrian Melicovici ramane acelas Escroc al Retelelor de Socializare din Romani

Anonim
7 Ani au trecut

In timp ce Melicovici se plimba in Italia -Firente,copilul acestuia(fetita de 10 ani)a ramas singura printre strainii la Targoviste,acum,cand Sarbatorile de Iarna bat la usa,iar Melicovici,tatal ei isi cauta iubita ,Cristina ,la Monterotondo.Ne intrebam cat de bolnav psihic poate fii un om care este interesat numai de profit,afacerii si fuste in timp ce copilul lui,fara mama,plange la Targoviste-Dambovita -Romania

trackback

[…] bună gluma nu mă mai pot opri din râs =))) =)). Mulțumesc LSR ITALIA! =))) Se pare că virușii politrucilor au ajuns și la membrii LSRS ITALIA și le-au dereglat rotițele neuronilor. Le mulțumesc oricum pentru apreciere. As vrea și o […]