Mai exista ceva bun in Romania?

 

Sunt șocat încă de rezultatul alegerilor prezidențiale de la noi, dar și de urmările acestea. Stau și mă întreb dacă poporul român începe să fie devină ca și cel american ușor de controlat și care tinde spre îndobitocire. Nu știu din ce auze unii români au votat cu jenibilul base, cred că le place că trăiesc bine ca și dânsul sau nu? Cred că avem cel mai dobitoc președinte din lume, nici țările așa zis comuniste nu au așa panarame la conducere. Nu credeam să mai văd încă un guvern condus de boc-poc cel mai mare dobitoc care după ce a dstrus Clujul vrea să distrugă și țara cât se poate de mult..dar se pare că această mică lipitoare nu se dezlipește de mizeria numită basescu și tot restul vieții o să fie sluga lui. Cum poate un profesor universitar să fie călcat așa în picioare?  Cum poți să pui vicepremier pe cameleonul de marko bela? La ministerul culturii, cultelor si patrimoniului national pe kelemen hunor?!!! Chiar nu mai avem demnitate și oameni care să se ocupe de cultura și patrimoiul nostru? Trebuie să punem niște udmr-iști să își bată joc de țara asta pentru care s-au jertfit bunicii și străbunicii noștri? La mediu și sănătate iar unguri profitori. Chiar așa proști am ajuns să dăm la alții obiectivele cheie dintr-un stat? De vândut s-a cam vândut tot, acum ajungem să fim conduși de străini și cât de curând iar sclavii lor, dacă nu suntem deja ..  La turism apare iar panarama de udrea? Îmi este scârbăde voi politicienilor de 2 bani. Sunt foarte curios cum o să fie ruinată țara asta de tot și cât mai rezistă bunii români să fie calcați în picioare, la fmi, sua, ue suntem dator vânduți..de unde o să mai fie bani de salarii, sănatate, învățământ, cultură, pensii..când suntem zero barat în Europa și doar Dacia mai produce ceva din vânzările din Germania și din alte state.Eu unul nu mai vreau să fiu condus de oligofreni ca base și boc-poc și atâta timp cât ei sunt la conducere eu nu mai am ce căuta în țara. Doar pentru vizite la cei apropiați  și în scop turistic mai pun piciorul în țară până nu dispar specimenele acestea canceroase pentru frumoasa Românie.

Totuși cred că mai există oameni de caracter și buni români care încă rezistă la toate nimicniciile sistemului actual și care poate o să ajungă acolo unde merită cât mai repede, deoarece locul lor este mult mai sus pe toate planurile. Păcat totuși că avem o țară superbă care nu este pusă în valoare spre binele locuitorilor ei..iar fondurile pentru dezvoltare ajung doar la anumite lipitori portocalii, verzi sau de alte culori..

Love you Romania sau Fuck you Rromania nu știu care parte predomină mai mult în acest moment în sufletul și conștiința mea.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
gelucuibusCalinRazvan Pascu100 Ro Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
gelu
Vizitator
gelu

puiut de comunist!! hahaha

Calin
Vizitator
Calin

PS. N-are rost sa mai comentez ura ta fata de unguri…esti penibil…adica ungurii nu pot fi gospodari sau priceputi, mie mi se pare ca da…li s-a facut o oferta de a intra in Guvern celor cu revolutia bunului simt, dar se pare ca e mai comod sa stai in opozitie si sa critici, decat sa-ti asumi riscuri de a deveni nepopular cu masuri de dreapta luate pe timp de criza…trebuia sa avem Guvern si nu vad ce e rau daca avem si unguri la conducere…asa ca, mai usor cu xenofobia, frate Cuibus, ca dai in ridicol…toata postarea ta e plina… Mai departe»

Calin
Vizitator
Calin

Frate Cuibus, da’ esti dus rau cu pluta…mai bine ramai la navigat ca la politica nu te pricepi…cum poti spune ca Boc a distrus Clujul ? Iti mai amintesti oare de epoca Funariota cand Clujul s-a intors in preistorie ? Boc a dovedit ca se descurca bine in perioada de criza, a facut tot ce a fost posibil pentru a mentine tara pe linie de plutire…Nu sunt membru PDL si nici fan Base, dar, sincer, omul asta s-a luptat din greu cu un Parlament care de 20 de ani a blocat toate reformele…cu toate derapajele lui, Base i-a dat clasa… Mai departe»

Razvan Pascu
Vizitator

Craciun fericit!

100 Ro
Vizitator

Salutare,imi place felul in care scrii,te alaturi si tu echipei 100 Ro?Inscrie-te la pagina “Alatura-te” si iti fac loc printre autori.Ai sa vezi ce atmosfera placuta e pe blog.Bafta si te asteptam.