Nana Mouskouri vine la Bucuresti

Cântăreaţa Nana Mouskouri a lansat luni albumul “Nana and friends: rendez-vous”, ce cuprinde unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, împreună cu nume  mari ale scenei internaţionale, ca Joan Baez, Julio Iglesias şi Lara Fabian.

Acesta a fost lansat de casa de discuri Mercury France şi cuprinde 15 piese, în care pot fi ascultaţi, alături de Nana Mouskouri, artişti precum: Lara Fabian, Julio Iglesias, actorul Alain Delon, Joan Baez şi mulţi alţii, printre care şi fiica cântăreţei – Lenou.

Nana Mouskouri va concerta pe 4 decembrie la Bucureşti. Biletele pentru acest concert pot fi achiziţionate la următoarele preţuri: 500 de lei (categoria VIP), 400 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3) şi 150 de lei (categoria 4), de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Magazinele Flanco, Victoria şi Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro şi blt.ro.

Concertul este organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.

Distracţie maximă!

(Visited 24 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
cuibusAlin UCj Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alin UCj
Vizitator
Alin UCj

La Scorpions hai ca mai mergea, adica nu era preturile atit de mari, cu 50 de lei mai merge, dar triplu e prea mult. De aceea nu m-am dus la meci…

Alin UCj
Vizitator
Alin UCj

Cu tot respectul dar nu se merita sa mergi, la asemenea preturi… Ce draqu, noi nu traim in Franta.