Omlette “La Colline”

Astăzi aveam chef de ceva rapid şi gustos, așa mi-a venit ideea să fac o omlette mai specială și să o numesc “La Colline”, deoarece am vrut să folosesc și ceva produs din lapte de capră.

Omlette “La Colline”

Timp de preparare: 10-15 minute.

Ingrediente pentru Omlette “La Colline”:

ingrediente omleta2 ouă mari, 2 fire de ceapă verde, 50 g de ciuperci proaspete sau din conservă, “La Colline” Premium cu ierburi, 25 g, sare de Praid, mix de condimente rețetă personală (oregano, măghiran, busuioc, cimbru, arpagic, usturoi, ceapă, fenicul, țelină), apă minerală 2 linguri, o lingură de unt cu 80% grăsime.

Operații pregătiroare

– ceapa și ciupercile se spală și se toacă mărunt

– ouăle se sparg într-un vas adânc/bol

– “La Colline” Premium cu ierburi se taie bucăți

 Mod de preparare

Untul se pune în tigaie, iar ciupercile se trag rapid în unt. Ouăle se amestecă cu condimentele, ceapa șAproape gata smalli apa minerală după care se adaugă peste ciuperci în tigaie.

Înainte să fie gata omleta (2-3 minute) se adaugă pe jumătate din discul omletei bucățile de brânză de capră “La Colline” Premium cu ierburi, după care se pliază omleta așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

 

Mod de servire

Se servește cu multă bună dispoziție pe o farfurie întinsă!

Omlette La Colline

POFTĂ BUNĂ!

Omlette La Colline

(Visited 11 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of