Preot crizat…

Oare merită românii să mai cotizeze la BOR pentru asemenea personaje???

(Visited 29 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

10
Leave a Reply

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
vicfanucuibusZamfirDanny Mitran Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
vic
Vizitator
vic

Cum a spus si Zamfir sunt foarte putini preoti devotati care isi fac treaba din chemarea sufleteasca care le transforma meseria in pasiune pentru problemele sufletesti ale oamenilor. Un bun preot este acela care este un bun psiholog pentru enoriasii sai…care sta si asculta…si in acelasi timp ii indreapta pe cei care ii cer ajutorul Insa acesti oameni sunt extrem de rari in cadrul bisericii. Preotia a devenit o sursa importanta de bani pentru multi preoti care fac orice pentru a-si rotunji veniturile…acest lucru face ca sa apara asemenea exemplare de oameni care fac parte din scursurile societatii imbracand sutana… Mai departe»

fanu
Vizitator
fanu

Eu sunt ortodox şi consider că nu am creierul spălat. Un om care îşi asumă scrierile Sfinţilor Părinţi sau Patericul dar şi Sfânta Scriptură ori Psaltirea nu are cum să ajungă spălat pe creier, ci mai înţelept. Cât despre ortodoxia care nu face bine neamului românesc cred că ar fi bine să privim către Părinţii care se roagă în munţii ţării pentru neamul românesc şi la duhovnici precum Părintele Justin Pârvu care a stat destulă vreme la Aiud. Credinţa ortodoxă eliberază omul de “răutatea zilei” pentru cei care cu indrăznire şi smerenie se apropie de ea. Doar atât am afirmat… Mai departe»

Zamfir
Vizitator

Înainte de a fi preot, este om. Apoi, este preot, adică, face şi el o meserie. Sunt puţini cei care sunt … Preoţi.

Danny Mitran
Vizitator

Catolicii is mai buni? Defapt aia au mai mult treaba see you copii :)).

Baraian Cristian
Vizitator

SUNT ULUIT! pe bune? mai…specimen de un cretinism debordant…ce poti sa zici altceva? ma bucur ca nam dat bani pt biserica ortodocsilor… vai de capu lor…sunt mai praf ca ultimii dgenerati!