Roma invadata de “vucumprà”

tigani_cersetori_roma_italiaUnul dintre cele mai deranjante chestii din orașele Europei sunt vânzătorii ambulanți (“vucumprà”) și cerșetorii de obicei de o anumită etnie de prin Asia sau Africa. Mai jos puteți vedea cam cine te poate deranja în Roma. Aș putea să pun poze sau videouri din multe orașe ale Europei, dar cred că majoritatea dintre noi s-au lovit de astfel de situații nasoale de cele mai multe ori. Și mai deranjantă este ignoranța unor străinezi care confundă romnii șițiganii, iar de cele mai multe ori afirmă că : uite și țiganii aștia români cum stau la cerșit.. Din păcate acțiunile lui Șoroș de a discredita România prin introducerea termenului de rrom și-a făcut efectul și se va resimți încă ani buni de acum încolo. Din păcate autoritățile italiene sunt depășite de situație și astfel comercianții și cersetorii ambulanți se înmulțesc pe tot mai multe străzi. Păcat că o țară faină ca și Italia este stricată de degradată de aceste personaje nedorite.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CuibusAndreea Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Andreea
Vizitator
Andreea

Cersitul ramane una dintre putinele meserii afectate de criza :)) amuzant cum numarul cersetorilor e in continua crestere.
Vucumpra, au ajuns sa fie “mentinuti pe piata” de noi, ne place marfa contrafacuta si de calitate a37a, ce sa mai. Vorbesc pt ca nu ma mai las influentata de prezenta lor… Desi, e deranjant mereu cand sunt turista in alte locuri.