Roxette la CLUUUUUJ!

Sursa foto: roxette.se

Altă formație de talie mondială va păși pe stadionul lui Unicei Iubiri – “U” CLUJ! Prefectul Clujului dl. Alin Tișe a confirmat că  Roxette va concerta pe Cluj ARENA. Acesta a mai afirmat că “Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-au confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de câştigat nu doar spectatorii amatori de muzică, dar şi proprietarii de hoteluri, restaurante, autorităţi locale, practic întreaga comunitate”.

Concertul va avea loc în data de 19 Iulie 2012 așa cum apare și pe site-ul oficial la programul concertelor din acest an. Fanii acestei formații își vor putea cumpăra bilete la concert începând cu 23 februarie 2012. Prețul mediu al unui bilet va fi de aprox. 20 euro, dar vor exista și bilete mai ieftine cu un preț de 10-15 euro.

 

Captură foto: roxette.se

Update 23.02

Biletele pentru concertul Roxette de pe Cluj Arena se pot cumpăra de astăzi, 23 februarie, pe site-ul www.myticket.ro. Prețul biletelor fiind cuprins între 65 de lei și 250 de lei, în functie de distanta față de scenă. Cei care se grăbesc să comande în prima săptămână, vor putea beneficia însă de un preț promotional, cu 30% discount,respectiv 45 de lei, pentru biletele de Gazon! Promotia este valabila doar pentru comenzile plasate online, pe www.MyTicket.ro, în perioada 23 februarie – 1 martie. Acesta este cel de-al doilea concert al trupei în România, primul show susținut în fața publicului român având loc anul trecut la București, chiar de ziua solistei Marie Fredriksson

Respect!

(Visited 12 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of