Securitatea reloaded

gigi_becali_catuse.jpg

Foto: Gazeta Sporturilor

Chiar dacă nu îmi este simpatic “Jiji Fecali” ceea ce a paţit este strigător la cer. Pe lângă că a fost arestat abuziv, fară nici un mandat de arestare acum este reţinut iarăşi ilegal pentru 29 de zile. De ce toate acestea? Personal cred că era prea galagios si sincer. Şi-a dat prea mult drumul la gură despre ce ştia şi devenea periculos, iar mass-media trebuia iarăşi să fie intoxicată cu ştiri bombă, pentru a trece în umbră averea clanului băsescu şi ilegalităţile făcute de aceştia pentru a se îmbogăţi. România este o ţară absurdă, unde hoţii sunt în libertate, iar cei care îi prinde este închis la ordinul lui băse!!! Chiar dacă nu a procedat foarte corect Becali, a reuşit să-i prindă pe hoţi, şi în loc să meargă poliţia la el să îi prindă pe hoţi, acesta a fost închis pentru că a fost mai bun ca MILIŢIA de 2 bani din rromânia! HUOO SPAGARILOR!!! Se pare că băse demonstreză încă odată că este cel mai bun scenarist-jucător din ţărişoara asta… Sper totuşi în toamnă să se trezească românii şi să nu mai voteze un asemenea specimen care face de ruşine ţara aceasta şi pe toţi românii!

sechestru.jpg

Foto adevarul.ro

De ce domnul Costel Iancu, şeful PDL-ist de la Administraţia Naţională a Îmbunăţirilor Funciare, care a sechestrat şi umilit un om de afaceri (foto2 Constantin Niţu ) este încă liber? El nu este un pericol public? HUOO MAFIOŢILOR!

JOS BASE!!!

(Visited 18 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
skywalkerAnonimcuibusbogdan cozma Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
skywalker
Vizitator
skywalker

ghinion :((

Anonim
Vizitator
Anonim

acest bogdan cozma, zic eu… ca a facut un comentariu mult mai intelgigent decat ceilalti despre acest subiect… iar skywalker ma sperie prin limbaj!

skywalker
Vizitator
skywalker

oricum tot un cacat cu ochi ramine…

skywalker
Vizitator
skywalker

uite un pedelist convins, bogdan cozma :)))) pacat ca mai toti clujenii sunt de teapa aceasta :((

bogdan cozma
Vizitator
bogdan cozma

“Chiar dacă nu a procedat foarte corect Becali, a reuşit să-i prindă pe hoţi, şi în loc să meargă poliţia la el să îi prindă pe hoţi, acesta a fost închis pentru că a fost mai bun ca MILIŢIA” nu pot sa cred ca un tip ca tine, care isi exprima clar convingerile, poate incuraja astfel de comportamente. nu cred ca solutia este ca fiecare sa-si faca dreptate de unul singur. inca ceva…. “averea clanului băsescu şi ilegalităţile făcute de aceştia pentru a se îmbogăţi.”… de ce nu scrii un articol despre cum s-a imbotit becali facand acele schimburi fenomenale… Mai departe»