Simularea Parlamentului European editia a 2-a

dscn0158.jpg

Societatea Studentilor Europenisti, cu suportul financiar asigurat de Ambasada Olandei la Bucuresti prin fondurile Matra-Kap, a organizat, incepand cu 15 noiembrie, o Simulare a Parlamentului European (SimPE), sub motto-ul “Cautam un euro Parlamentar:. La aceasta editie am participat si eu si pot sa va spun ca a fost o experienta foarte utila pe toate planurile.

De curand am vazut ca o sa existe si editia a doua a acestui eveniment binevenit pentru tineri, in perioana 12-17 martie 2009 la Cluj-Napoca si este organizat cu sprijinul German Marshall Fund prin Balkan Trust for Democracy.

7.jpg

Daca vrei sa experimentezi viata de Europarlamentar si vrei sa afli cat mai multe despre procesul de luare a deciziilor in cadrul Parlamentului European, trebuie sa te inscrii la Simularea Parlamentului European.

3.jpg

Trebuie sa-ti alegi o tara si un grup politic din care vrei sa faci parte si sa fi pentru 5 zile unul dintre cei 135 de delegati ai Simularii Parlamentului European. Mai multe detalii si inscrieri pe www.simularepe.ro pana la 20 ianuarie 2009.

6.jpg

Grabeste-te sa “gusti” o experienta 100% europeana!!!

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of