V-ati intrebat vreodata unde merg banii de la FMI

mooooney.jpg

Sursă foto: uk2.net

Personal credeam că acești bani sunt destinați pentru dezvoltarea infrastructurii, demararea de proiecte care să ajute în viitor la o dezvoltare cât mai bună a societății românești. În schimb după o mică căutare ce am descoperit…că acești bani ajung în buzunarele papagalilor portocalii care fura cât mai pot cu acordul populației imbecile care le-a acordat votul. Toţi papagalii au promis în frunte cu – base, boc-poc, i$arescu, va$ilescu, pogea ecc. –  că nu se vor cheltui cei 5 mld de euro de la FMI, banii vor intra în rezerva valutară a BNR. Realitatea demonstrează altceva, în timp ce la rezerva BNR se puneau cei 5 miliarde de la FMI, intrați în luna mai, pe alta uşă, au ieșit 4,2 miliarde.

Jumătate din tranşa 2 şi 3 vor finanţa, din nou, salariile şi pensiile, denumite generic „deficit bugetar“. Deşi la semnarea acordului finanţarea cheltuielilor curente ale statului era exclusă, 2009 ne-a arătat că împrumuturile externe, dar şi interne, s-au folosit în acest scop. O ţară care îşi plăteşte populaţia din împrumuturi este o ţară bananieră, fără să îi jignesc pe producătorii de banane.

Ultima transă, din 28 iunie 2010, de la FMI este de 850 milioane de euro. Din care 100 milioane sunt destinaţi construcţiei bisericii neamului, nu am nimic cu biserica, preoţii, dar în aceste momente în care toţi fac investiţii pentru dezvoltare noi investim în clădiri iar oamenii mor cu zile că nu au medicamente, mor de foame, alții sunt duși de ape.. de ce nu se face un dig, un pod de calitate din banii aceștia..pentru că cineva trebuie să-și umple buzunarele și desigur trebuie să fie un papagal portocaliu – pdl-ist. Alte 75 milioane de euro sunt cheltuiți de blonda lui base -udrea pentru promovarea brandului României..care personal nu ştiu care e, reclamele care se văd în alte ţări sunt jenibile, ateneul român, 3 copii pe o partie si un apus sec…dacă asta e brand atunci boc si compania mai bine merg la (să-şi bată) coasa. De restul se cumpără avioane, limuzine și vacanțe de lux, că doar e criză pentru alții nu şi pentru noi, nu?

Din păcate populaţia este anesteziată şi nu are nici o reacţie ca și alte naționalități, iar în acest context aceştia pot fura cât mai pot să bage generaţiile următoare în datorii uriașe pe care nu le vor putea plăti nici în 200 de ani. Până în prezent, România a primit aproape 9,3 miliarde de euro de la FMI, 2,5 miliarde de euro de la UE si 300 de milioane de euro de la Banca Mondiala iar investițiile în infrastructură, politicile inteligente pentru viitor lipsesc cu desăvîrșire.  Pe Ceauşescu l-au omorât când datoriile se apropiau de 0, iar acum suntem iarăşi controlaţi în totalitate de străini pentru că suntem un popor fără coaie condus de niște papagali de 2 lei!

Să trăiţi bine! pt cei care au votat cu acești impostori care își bat joc de România.

Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită!

AMIN!

(Visited 21 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments