Vine vacanta, anul acesta unde plecam?

myanmarSe apropie vară, vine sezonul vacantelor. Vara asta e musai să alegem o destinaţie exotică. O destinaţie de unde să ne întoarcem cu zâmbetul pe buze şi cu bateriile încărcate. Un loc unde de unde să te întorci cu o sumedenie de poveşti pentru prieteni şi rude şi cu o amintire pe care să o păstrezi pentru tine mult timp.

Birmania, numită şi Uniunea Myanmar este ca mărime, cea de-a doua ca mărime din Asia de sud – est. Ea se învecinează cu Republica Populară Chineză, Laos, Thailanda şi Bând. Practic, dacă nu te mulţumeşte Myanmar poţi da oricând, o fugă până în Thailanda.

Bogdan Pantoc împărtăşeşte cu cititorii lui impresiile de călătorie, şi da a fost în Myanmar şi chiar ne povesteşte şi noua despre Bagan, dar şi alte poveşti şi impresii Yangon.

yagon_goldenPractic. Bogdan este un blogger care împărtăşeşte cu cititorii toate păţaniile prin care a trecut, dar le oferă şi sfaturi privind achiziţionare biletelor, locurile pe care să le vizitezi şi bineînţeles unde să mănânci şi unde să dormi. Dacă vrei să dai o fugă în Myanmar aruncă mai întâi şi un ochi pe blogul lui Bogdan să vezi ce ne povesteşte el despre această destinaţie exotică.

Vizitează, călătoreşte şi experimentează. Viaţa este prea scurtă, de aceea opreşte-ţi timp să vizitezi şi să cercetezi. Fă-ţi viaţa frumoasă şi bucură-te de ea.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Tweets

Follow @cuibus on twitter.

Varanul Written by:

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of