Ziua portilor deschise la Teatrul National Cluj-Napoca

ziua-portilor-deschise-teatrul-national-cluj.jpg

Foto: Teatrul National Lucian Blaga

Vineri, 27 martie 2009, Teatrul National din Cluj-Napoca poate fi vizitat de publicul larg. Aceast eveniment este realizat cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Pe parcursul acestei zile se vor desfasura diverse evenimente. Teatrul este deschis intre ora 12:00 si 22:00. Toata ziua participantii o sa fie ghidati de actori in turul teatrului, vizitatorii fiind condusi in spatiile mai “ascunse” ale acestuia, pe scena, recuzita, subsol si trapele teatrului. Se pot viziona si proiectii cu fragmente video ale spectacolelor care se joaca in aceasta stagiune, proiectii cu fotografii ale spectacolelor stagiunii trecuta si o selectie din arhiva de afise a teatrului. Cei mici au organizat vor fi delectati de prezenta “Magicianului” – Marian Ralea. Punctul culminant al zilei este intalnirea cu cel mai mare actor clujean – Florin Piersic care va participa la aceste evenimente de la ora 17:00.

Merita sa vizitati Teatrul National Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Cuibus Written by:

Photo, Food, Wine, Travel, Globetrotter, "U" Cluj, Dacia, Cluj-Napoca, Transilvania, Freelancer

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alina-Marinela Borodi Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of
Alina-Marinela Borodi
Vizitator

E foarte frumos cluj-napoca-atat ca oras,cat si ca istorie,iar voi-Teatrul Lucian Blaga,il faceti si mai frumos-ii dati o culoare specifica,de vechime-cu experienta,si renume.La cat mai muuulte realizari !

Alina-Marinela Borodi
Vizitator

Foarte Tare !!! La cat mai muuulte editii !! :) Vin si eu. Felicit pe cei care au avut ideea aceasta minunata,de a da voie si publicului sa vada ce se “petrece” in spatele cortinei… Multumim,in semn de respect si pt faptul ca aveti asemenea idei bune ! Numai Bine !