„Povestea U”!

Clubul de fotbal Universitatea Cluj lansează miercuri, 30 noiembrie 2011, DVD-ul de colecție „Povestea U”, un material documentar realizat în colaborare cu Televiziunea Română și care cuprinde filmări exclusive, interviuri și rezumate cu legendele Universității.

Evenimentul va ăncepe la ora 13:00, la Librăria Cărturești din centrul comercial Iulius Mall și vor participa Călin Hintea (președintele Consiliului de Administrație al FC „U” Cluj), Cosmin Irimieș (director executiv al FC „U” Cluj), Marian Olaianoș (realizator emisiune „Replay” de pe Televiziunea Română), Remus Câmpeanu (președinte onorific al FC „U” Cluj), precum și alte foste glorii ale Universității Cluj.

Acesta este al doilea DVD despre istoria lui U CLUJ, după cel lansat de suporterii Sepcilor Roșii acum aprox 4 ani.

DVD-ul lansat de ucluj.ro – “U”, o legendă adevărată – care a oferit suporterilor în premieră, imagini de la finala Cupei României din 1965, câştigată de studenţi, dar şi ultimul interviu acordat de Mircea Luca, legenda clubului universitar. O parte din acest documentar o puteți vedea și pe blogul meu – “U”, o legendă adevărată.

Sursă foto și info: universitateacluj.ro

(Visited 35 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments