Femei superbe

Aida Yespica

aida_yespica1.jpg

Aida Yespica recunoaşte că l-a părăsit în miezul zilei pe Matteo Ferrari, dar susţine sus şi tare că, de fapt, nu s-a despărţit de fotbalist şi că relaţia lor este una normală.

„Nu ne-am certat, dar l-am părăsit, pentru că a trebuit să mă mut la Milano, în timp ce el este nevoit să rămână la Genova, că acolo joacă. Suntem în continuare împreună, fericiţi şi liniştiţi sufleteşte”, a declarat Aida pentru publicaţia Di Tutto.

aida_yespica2.jpg

Totodată, sud-americanca a ţinut să vorbească despre fiul ei, mărturisind că micuţul seamănă foarte mult cu tatăl fotbalist, dar că „seamănă mult şi cu mine, a luat de la mine culoarea tenului”. Deşi noul job, cel de mămică, este unul full-time şi extrem de obositor, diva se declară extrem de mulţumită şi fericită. Asta nu înseamnă însă că vrea să repete episodul de acum trei luni. „Pentru moment, este de ajuns unul! Sinceră să fiu, nici prin cap nu îmi trecea că este aşa de greu să cresc un copil. Pierd toate nopţile şi, în plus, trebuie să fiu lângă el la orice oră. Doamne, e foarte dificil!”, a conchis Aida.

aida_yespica3.jpg

Mai multe fotografii pe vdtonline.ro

Nu ratati nici fotografiile cu Marilyn Monroe

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments