Campionat Naţional de Carcassonne

Sursă info & foto: cutia.ro

S-a lansat Campionatul Naţional de Carcassonne. Chiar dacă nu ai fost fan Carcassonne, acum vei deveni. Acum poţi gusta cu adevărat adrenalina jocului, poţi vedea dacă poţi să iei decizii corecte sub presiune la fel ca şi la masa de bucătărie. Este o experienţă de neuitat pe care o poți încerca în data de 22.09.2012, între orele 11 și 15 în Cluj-Napoca la Polus Center.

Campionatul va fi compus din mai multe etape locale, de unde primul sfert al participanţilor trece mai departe la finala mare. Cine câştigă finala, în afară că va deveni Campionul României, va avea posibilitatea de a reprezenta ţara noastră la Campionatul Mondial de Carcassonne în Germania. De premii să nu mai vorbim! Nu numai la finală ci şi la etapele locale veţi putea câştiga o mulţime de jocuri!

Sigur Campionului, care va reprezenta ţara noastră la mondiale, îi vor fi asigurate gratuit atât cazarea cât şi transportul dus-întors până la Essen, Germania!

Deci n-ai decât. Începe antrenamentul şi caută organizatorii din oraşul tău.

Un lucru important pe care trebuie să îl ştii: la campionat se va juca în doi. Aşa poţi calcula mai bine jocul, iar norocul la tragerea cartonaşelor se reduce substanţial.

Pentru detalii trimite un e-mail la campionat@jocul-carcassonne.ro sau prin telefon la numerele 0746-694379, 0264-276282.

BAFTĂ TUTUROR PARTICIPANȚILOR!

(Visited 29 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments