Ce prefera romanii: normalitatea sau prostia?


Din păcate realitățile din România nu mă lasă să închid această categorie..credeam că în timp nu voi mai avea ce să includ aici, dar se pare că subiectele se tot înmulțesc.
De curând a avut loc un accident tragic cum zice presa provocat de către cetățeanul Șerban Huidu (unul din Cârcotași). Nu cunosc foarte bine emisiunea deoarece nu consum acest tip de emisiune și nu mă pronunț în legătură cu ea, dar pot să-mi dau cu părerea despre super mega extra mediatizarea acestui accident idiot. Dacă Ion din Ciurila distrugea 3 oameni nu era nici o problemă, era o știre de la ora 5 de la prostv si apoi copiată de celelalte emisiuni și primea 7 ani (4 + suplimentul de 3 ani pentru uciderea a cel puțin 2 oameni) de pușcărie și gata, dar cum e vorba de o vedetă de carton s-a făcut mare tam tam să crească rating frate să iasă banul la mitici.
Mi-a fost greață când am văzut că toți exloatează acest subiect, nicăieri în lume nu vezi asta, doar la noi că suntem unici, nu? Nici accidentul lui Diana nu a fost așa mediatizat ca acest accident produs din prostia unei persoane cunoscute, care în urmă cu un an a fost aproape de a ne părăsi în urma unui accident la sky în Austria dar din care, din păcate, nu a învățat nimic..

Domnule Huidu vreau să vă spun că regulile de circulație sunt făcute pentru a fi respectate și pentru a proteja viața oamenilor, nu pentru că milițienii vor să vă dea amendă sau să șicaneze participanții la trafic! Din păcate au murit trei oameni nevinovați din cauza dumneavoastră și sper legile statului să fie aplicate și în cazul dumneavoastra, deși sunt cam mici pedepsele în astfel de cazuri. Maxim 7 ani puteți să stați la răcoare, dar sunt sigur că influențele specifice societății românești o să-și facă efectul și o să scăpați mult mai lejer. Păcat că badea Ion din Ciurila care nu e deloc mai prejos ca și cetățeanul Huidu, din contră..plătește pentru ce a făcut, dar vedetele nu prea plătesc după cum se poate vedea în cazurile anterioare.

Aștept să văd dacă legiuitorul o să respecte legea sau nu.

Din păcate din ce văd românii sunt pentru ce a făcut Huidu..m-am uitat pe site-ul acestuia să văd opinia românilor în acest caz..dar am rămas cu un gust amar și care m-a determinat să fac acest post. Cum să fii alături de un criminat care nu a respectat legile de circulație? Deci românii preferă să omoare oameni să încalce legile de circulație în loc să fie respect în trafic, să fie respectate legile și să nu mai avem morți în trafic. NU degeaba avem cea mai mare mortalitate din Europa în trafic. Peste 5000 de oameni mor în fiecare an din prostia anumitor șoferi…oare e întâmplător acest lucru sau e dirija în mod inteționat că și așa suntem prea mulți..așa mai scapă statul de niște obligații-bani-servicii.

Mă întreb ce are Dumnezeu a face cu acest caz. I-a șoptit la ureche să accelereze într-o curbă periculoasă, în condiții de ploaie să depășească pe linie continuă, când trebuie să se reducă viteza pentru siguranța participanților în trafic. Sunt scârbit când văd că românii dau vina pe ghinion, așa a fost să fie, dar foarte puțini spun verde în față că această persoană a încălcat niște reguli, a omorât niște oameni și trebuie să plătească.
O altă dovadă că acest cetățean un are nici un respect pentru cele 3 victime și își face iar un rating bun cu retragerea și revenirea în forță în viața publică e că după câteva zile de la accident a mers împreună cu alt idiot (fratele acestuia) cu 200 km/h..deci ce să mai credem Șerbane? Puteti vedea aici dovada: libertatea.ro
Sper să ajungi la răcorică să nu mai omori și alți oameni nevinovați în trafic.

Se pare că noul virus al românilor e ipocrizia, prostia, Biserica, Dumnezeu și  mândria personală, fiecare trebuie să dețină 10 case, 10 mașini, copii frumoși ca bUdarea și deștepți ca Elena Băhahaescu și mulți, mulți bani în cont ca și Fecali și totul e ok. Păcat că societatea românească a ajuns în așa hal. Biserica ortodoxă e foarte fericită, vorba motto-ului lor: atâta timp cât există prostie noi suntem fericiți și nu murim de foame!

În filmulețul de mai jos puteți vedea adevărata față a Bisericii Ortodoxe Române și sper că măcar câțiva români se vor trezi la realitate.

 

Deșteaptă-re Române din somnul cel de moarte!

AMIN!

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments