Circulaţie pdl-istă sau circulaţia lui boc-poc

dscn1095.jpg

Vedeţi in fotografii ce frumos se circulă în Cluj..din 2 în 2 zile sunt blocaje..de ce? Pentru că nu avem un primar şi nişte consilieri inteligenţi. În orice ţară civilizată centrul este închis şi se circula cu bicicleta, scuterul sau transportul în comun, dar la noi fiecare piţipoancă merge cu maşina singură.. ALOO PAPAGALILOR PORTOCALII, TREZIREA!

Pe lângă blocajul creat, claxonează toţi crezând că merg mai repede dacă sparg timpanele la trecători…sau nu ştiu ce au în cap aceşti şoferi fără bun simţ. Acum când scriu aceste rânduri circulaţia este blocată pe 13-15 km din centru până în Floreşti. Nimic nu se mai respectă în ţara aceasta pentru că nu mai există respect de sine!

dscn1093.jpg

dscn1094.jpg

Ce se poate face pentru fluidizarea traficului în Cluj:

-oprirea înmatriculărilor pentru autoturisme până când o sa fie gata centurile ocolitoar;

– închiderea centrului şi circulaţia doar cu bicicleta, trotineta, scuterul şi transportul în comun;

-circulaţia în zonele semicentrale în funcţie de numărul de la maşină – o zi cei cu număr par, altă cei cu număr impar ( ştiu îmi sar mulţi inconştienti în cap ca nu mai e comunism, dar trebuie să le amintesc că în multe oraşe din Europa se aplică această regulă);

-interzicerea deplasării în oraş dacă eşti singur în maşină, trebuie sa fie minimum 2 persoane în fiecare automobil;

-maşinile de teren şi SUV-urile nu au ce căuta în oraş, acelea se folosesc pe teren accidentat nu să blocheze străzile  şi să polueze şi mai tare centrul;

Ar mai fi si altele..dar orcium nu le ia nimeni în seamă şi nu îmi mai uzez tastatura. Mă bucur totuşi pentru cei care l-au votat pe Boc şi compania şi stau ca proştiii în trafic. Păcat că în acest carambol sunt şi oameni conştienţi.

Numai bine şi CIRCULAŢI BINE!!! HAHAHA…

Update

Şi ieşirea spre Dej este blocată, coloana de maşini se întinde pe 9-10 km. RUŞINEEE papagalilor!!!

(Visited 12 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments