Concursul de fotografie sportivă „Ioan Lespuc”

 poza-castigatoare-remus-campeanu-privind-meciul-alaturi-de-fiul-lui-din-fosta-tribuna-a-doua-a-stadionului-thomas-robert-campean.jpg

Câștigător 2008 – Thomas Câmpean

Concursul de fotografie a început în 11 noiembrie, iar fotoreporterii, amatori sau profesionişti, care doresc să-şi înscrie lucrările în concurs o mai pot face, în format electronic, până în 10 decembrie, ora 23.59, la adresa de email fotoconcurs2009@gmail.com. Fotografiile vor fi jurizate de Ioana Cosma, redactor şef al televiziunii Sport.ro, Bogdan Cosmescu, comentator sportiv Antena1 şi GspTV, Cristian Marin, producător general Realitatea TV, lector univ. dr. Eugen Moritz, de la departamentul foto-video al Universităţii de Artă şi Design Cluj şi Gelu Radu, jurnalist, câştigător al primei ediţii a concursului. Premierea se va face în cadrul Galei Sportului Clujean, în 21 decembrie.
Ioan Lespuc a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotoreporteri din presa clujeană. A publicat fotografii în ziare locale şi naţionale, printre care Făclia, Gazeta Sporturilor, Mesagerul Transilvan sau Ziarul de Cluj, între anii 1974 şi 2000. A trecut în nefiinţă în iunie 2005.

Cele mai reuşite fotografii înscrise la concursul de fotografie sportivă  „Ioan Lespuc” vor fi expuse în luna ianuarie în holul Sălii Sporturilor „Horia Demian”

Organizatorii concursului de fotografie sportivă „Ioan Lespuc” au anunţat că lucrările cele mai reuşite înscrise în copetiţie vor face, în premieră, obiectul unei expoziţii. „Am primit acceptul doamnei Aurora Dragoş, directoarea Direcţiei Judeţene de Sport, de a expune cele mai reuşite 15 fotografii în holul Sălii Sporturilor. Este locul cel mai nimerit pentru o expoziţie foto cu tematică sportivă, iar lucrările vor putea fi vândute, desigur, dacă cei care le-au realizat vor dori acest lucru”, a declarat Ionel Lespuc, fiul regretatului fotoreporter Ioan Lespuc.

(Visited 25 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments