Contribuiti la Fondul „U pentru Cluj”!

FC Universitatea Cluj vine mai aproape de comunitate prin intermediul Fondului „U pentru Cluj”, creat în parteneriat cu Fundatia Comunitara Cluj (FCC). Clubul Universitar își propune să contribuie cu resurse la dezvoltarea Clujului, susținând în special proiectele adresate copiilor și tinerilor sportivi, dar și veteranilor sportului clujean. Astfel ca a fost lansată o prima linie specială de produse care vor fi licitate, sumele încasate urmând să intre în Fondul „U pentru Cluj”.
Este vorba de tricourile prezentate la meciul inaugural de pe Cluj Arena în 11 octombrie 2011, replică după cele purtate de jucătorii „U” Cluj în 1920. Acestea deja sunt licitate online pe platforma www.upentrucluj.ro până în 31 octombrie 2011.

Atacantul Claudiu Niculescu s-a despărțit cu greu de tricoul purtat înaintea meciului inaugural, dar a recunoscut că sprijină necondiționat proiectul „U pentru Cluj”. „E un tricou pe care l-am îmbrăcat cu emoție și, deși mi-e greu să mă despart de el, o voi face pentru o cauză nobilă. Sper că acest proiect să vină în sprijinului tinerilor sportivi, dar și a veteranilor”, a declarat veteranul Universității Cluj.

Sursă foto și info: UniversitateaCluj.ro

http://ro.wikipedia.org/wiki/Tudor_Greceanu

(Visited 10 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments