De ce legea e doar pentru unii in “democratia romaneasca”

Consiliul ilegal a propus trecerea in rezerva a Lt. Gheorghe Alexandru.

OARE DE CE NU MA MAI MIRA HOTARARILE, DECIZIILE, SOLUTIILE, PROPUNERILE, SENTINTELE SI ALTE ACTIUNI “LUATE IN CONFORMITATE CU LEGEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE” DE CAPETELE LUMINATE,ATOTSTIUTOARE CARE CONDUC ACEASTA TARA.

LOCOTENENTUL A INCALCAT PREVEDERILE X, ARTICOLELE Y, BLA,BLA PT. K A PARTICIPAT LA MANIFESTARE, BLA,BLA, K S-A AFISAT IN UNIFORMA MILITARA.SUNTEM CONSTIENTI SI NOI K LE-A INCALCAT.ASA SI?
A INCALCAT CUMVA ACEST STATUT AL CADRELOR MILITARE PT. K A AVUT CURAJUL SI DEMNITATEA DE A SE ALATURA IN UNIFORMA MILITARA, “MAHALALEI INEPTE SI VIOLENTE”, “VIERMILOR “,”CIUMPALACILOR” INTR-UN MOMENT DE REAL IMPAS SI SUFERINTA AL POPORULUI SI ASTFEL DUPA JUDECATA PREALUMINATILOR A INTINAT SIMBOLUL ARMATEI ROMANE ?!

OARE STIMAT CONSILIU NU ESTE ASTA UN ACT DE EROISM, CURAJ SI DEVOTAMENT,UN GEST DEMN DE APRECIERE FACUT DE ACEST LOCOTENENT PT. NOI,POPORUL ASTA SUFERIND,BATJOCORIT,TARAT IN MOCIRLA SARACIEI,UMILINTEI SI A DEZNADEJDII CREATA DE CEI DE LA PUTERE?!

NU A VENIT IN RANDUL NOSTRU UN AMIRAL SAU UN CONTRA-AMIRAL CU 7 STELE SI 3 COMETE PT. A NE MENTINE SI MAI VIE FLACARA SPERANTEI DIN SIMPLUL MOTIV DE A NU LE CADEA GRADELE IN MOCIRLA, A VENIT IN SCHIMB UN TANAR FARA STELE SI COMETE, DE O CALITATE MORALA DE EXCEPTIE, CARE SI-A RISCAT CARIERA MILITARA PENTRU A APARA VALORILE DEMOCRATIEI.SI VOI STIMATE CADRE MILITARE SUNTETI IN SERVICIUL NOSTRU SI TREBUIA ACUM MAI MULT K ORICAND SA FITI SI VOI CU EL, ALATURI DE NOI, SA STARPIM ACEASTA CIUMA.VOI SUNTETI ACOLO SA NE APARATI PE NOI, CIK…INSA IN MOD PARADOXAL MIMATI K NE APARATI!!

OARE STIMAT CONSILIU-INTR-UN MOMENT EXCEPTIONAL K ACESTA DE RESTRISTE SI FIERBERE NATIONALA-NU ATI PUTUT SA LUATI ACEST GEST EXCEPTIONAL K PE O APRECIERE DE SERVICIU SI SA-L DECORATI PE LOCOTENENTUL GHEORGHE ALEXANDRU CU ORDINUL “MERITUL MILITAR” DECAT SA-L BAGATI IN REZERVA?!

OARE STIMAT CONSILIU DK TOTUSI RIGUROZITATEA ACEASTA MILITARA NU PERMITE NICI O FLEXIBILITATE DE EXCEPTIE, PT. UN GEST DE EXCEPTIE, INTR-UN MOMENT DE EXCEPTIE, DE CE PERMITE FLEXIBILITATE IN ALTE CAZURI DE EXCEPTIE:
-EBA a purtat uniforma fortelor terestre ale Armatei Romane, in timpul campaniei la Cluj Napoca (pe 3 iunie 2009), vreo incalcare,ceva a statutului cadrelor militare?!nooo!!vreo sanctiune,ceva?!nooo!!!!pai ce a incalcat ceva sa i se dea vreo sanctiune :)) si chiar dk a incalcat, da tata “merite militare”pt’ fii’sa!
-GABRIEL OPREA, ministrul MApN- “nu-si mai incapea” in uniforma militara, pe afisele electorale de grandoman ce era, doar ne insufla “incredere” (da, era un act de devotament total acolo,era omu’ in serviciul natiunii, ce-i aia incalcare al statutului cadrelor militare?!nooo!!! nu a primit nici o sanctiune pt k nu s-a afisat omu’in uniforma militara complete )))Sau cumva Mrs. Oprea i-a rugat pe cei de la bannere sa-i taie ceva cm pt .k isi tinea sapca in mana dreapta? si era vreun cost suplimentar pentru acesti cm de banner :>?

CUMVA STIMAT CONSILIU ACESTE DOUA EX.REPREZINTA DE FAPT DOUA CAZURI EXCEPTIONALE IAR RIGUROZITATEA LEGISLATIEI MILITARE ESTE PARADOXAL FLEXIBILA SI MAI TRECE CU VEDEREA PESTE CAZURILE” INSIGNIFIANTE” K ACESTEA?

Cam asa stau lucrurile fratilor: doua cazuri care se abat de la moralitate, nu sunt sanctionate conform legii iar unul moral este terfelit cum numai puterea din Romania stie s-o faca cel mai bine, k doar trebuie pedepsit cineva,cumva nu?!

Sursa FB, text Simona Vlad.

(Visited 19 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Zamfir

Ceva nu se prea potriveşte, decât pe româneşte: A INCALCAT … ACEST STATUT nu se pupă cu A AVUT CURAJUL SI DEMNITATEA DE A SE ALATURA IN UNIFORMA MILITARA. Care “demnitate” la un ofiţer care calcă regulamentul?! În caz de război, nici nu ar mai fi fost judecat!