De ce nu-mi plac franarii

muresan-paszkany-mare.jpg

(foto: prosport.ro)

Pentru ca nu au caracter..si cele mai recente evenimente au dovedit din plin aceasta afirmatie.

Dupa meciul cu Universitatea Craiova bozgorul de paskakany a afirmat:  “Garantez că Andone o să îmbătrânească la ***”. Este foarte adevarat ca in Romania se imbatraneste cel mai “repede” si deci dupa 2 saptamani Andone a imbatranit si a fost pus pe liber:)). Pacat de omul acesta ca si-a patat cariera cu un titlu murdar. Tot respectul pentru Ando ca si jucator si pentru ce a facut la Dinamo si U Cluj, dar a cazut foarte mult ca s-a balacit in cocina din Gruia. Sa fie sanatos si sa-i vina mintea la cap sa nu mai semneze cu neseriosii care-l pensioneaza fortat! Oricum e bine ca a venit o Trompeta care sa indeplineasca obiectivele de revenire la normalitate..adica revenirea in liga 2-a si apoi in liga 3,4..

Cu trompeta inainte spre B… !

Un alt motiv este ca se tot bat in piept ca e echipa romaneasca…dar in spatele ei numai unguri opereaza, are patron ungur, e sustinuta de unguri si pe deasupra si sustin un udemerist Pete Ekstain Kovata.

Paszkakany declara în mesajul său de susţinere prezentat într-un spot video al lui Ekstain-Kovata:

“Este prietenul meu, avocatul meu şi cred că este garantul reprezentării clujenilor la Bucureşti”. Gresesti domnule paszkakany, Ekstain-Kovata este reprezentatul ungurilor sovini si lipitori ca si tine de altfel! Unde e puterea va lipiti si voi sa sugeti cat puteti si apoi le spuneti PA!

Deci aceasta Cocina A Fotbalului Rromanesc este doar un cotet unde se spala bani si cu ajutorul careia se incearca destramarea Transilavaniei. Abia astept clipa cand o sa-i vad pe acesti franari dupa gratii, deoarece sunt cercetati de DNA pentru spalare de bani, pentru “afacerea Polus” si ar mai intra mlte altele. Din pacate procurorii din Cluj nu fac nimic deoarece sunt unsi cu slanina.., iar cei din Bucuresti cu magiun. ALO SRI, DNA CE FACETI si voi mancati rahat pe bat?

Vazand ca poate intra la racorica..paskakany a facut un memoriu pe care l-a trimis la institutiile europene si de presa ca este stresat de procurori..ca asa fac bozgorii cand fura prea mult si sunt prinsi cu rata-n gura fac pe sfintii si zic ca sunt discriminati lipitorile bozgoresti.

Le place aici la bozgori ca pot fura cat vor si se declara si discriminati peste tot. Puteti voi visa la Transilvania ca atat timp cat mai exista Romani Adevarati voi nu puneti mana pe EA! Se aude?

Ciocu mic si meny hozo!

Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.

(Visited 20 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments