Dreptate versus justitie de Dambovita

Zilele acestea am asistat iar la un delir mediadic după ce mai multe persoane publice au fost arestate. Unii sunt bucuroși și beau fără număr alături de bășinescu, că ce bine face DNA-ul, că se face dreptate, că bășinescu este cel mai corect om politic, că bagă pe unul și pe altul la pușcărie, mai avem altă jumătate din care fac parte și jurnaliștii de la Antene care se simt nedreptăți după ce ani buni luptă împotriva unui regim dictatorial impus de bășinescu și pdl.

Adevărul este la mijloc întotdeauna, de curiozitate la fel ca și în cazul Năstase am zis să văd dovezile din rechizitoriu, dacă există așa ceva. Din nefericire și acest dosar este politic 100%, iar pe cei care aruncă repede cu rahat îi rog să citească cele 231 de pagini și să-mi arate dovezile pentru care poți să bagi un om 10 ani în pușcărie!

Dictatorul băsescu influențează cum dorește dosarele, doarece dorește să se retragă de la Cotroceni cu scandal că doar asta a știut să facă întotdeauna, scandal și să distrugă toate partidele, populația din București și din România în genera!

RIP Justiția din ROMÂNIA!

Pentru cei care nu mă cred îi rog să lectureze documentul de mai jos:

Rechizitoriu Voiculescu.watermark.protected

Au mai scris despre subiect:

TOLO.RO 

Stiripesurse.ro

Danolteanu.ro

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments