E timpul pentru anvelope de vara

logoChiar dacă vremea de afară este mohorâtă și mai bate vântul, mai plouă dar iarna a trecut și asta mă obligă să duc mașina în service și să trec la anvelopele de vară. M-m hotărât ca anul acesta să le schimb și să îmi cumpăr unele noi. Am început să fac căutarea celor mai bune, celor care se potrivesc cel mai bine tipului meu de mașină dar binînțeles am căutat și ajutor din partea apropiaților care se pricep mai bine la acest subiect.

 Prime informații le-am obținut căutând pe internet despre cum îmi aleg anvelopele de vară potrivite, ce firme producătoare sunt pe piață, părerile utilizatorilor etc. Am aflat că necesitatea unor anvelope de vară în acest sezon este imens și ajută foarte mult conducătorul auto deoarece compusul utilizat în fabricarea acestora este mult mai dur decât cel de iarnă iar dacă vă încăpățânați să le folosiți tot pe cele de iarnă, să știți că distanța de frânare este mult mai mare decât dacă a-ți folosi unele de vară. Puteți găsi mai multe informații online.

Despre producătorii de anvelope mi-au atras atenția cei de la Continental și Michelin dar prietenii mi-au spus că ei au apelat la serviciile Acvila România și au avut mereu la dispoziție un consultat care i-a îndrumat să aleagă cel mai bun produs. Atunci același lucru l-am făcut și eu, am apelat la ei și am primit același tratament de bun augur dar și multe alte informații pe care nu le știam. Cei de la Acvila mi-au pus la dispoziție o gamă largă de produse de unde am putut să-mi aleg la cel mai mic preț anvelopele de vară cele mai potrivite.

Luna Aprilie nici nu a venit încă dar eu mi-am înnoit mașina și mă bucur că am făcut pasul acesta fără să cheltui prea mulți bani.

(Visited 24 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments