Greseli ce trebuie evitate atunci cand porti camasa

answearCamasa reprezinta pentru barbati unul din articolele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba acestora indiferent daca sunt ori nu adeptii purtatii acestui articol vestimentar. Aceasta se aseamana ca importanta cu un articol vestimentar destinat femeilor si anume bluze femei de pe answear.  Ea este atat de importanta incat la un moment dat cu siguranta se va ivi si situatia in care este necesara purtarea unei camasi. In cazul in care nu esti adeptul purtarii acestui articol vestimentar cu siguranta vei fi pus in dificultate de necesitatea purtarii acesteia. Pentru a evita greselile vestimentare inevitabile avand in vedere situatia, iata care sunt cele mai importante greseli ce trebuie evitate in momentul in care un barbat poarta o camasa.

  • Chiar daca cravata se asorteaza foarte bine cu camasa aceasta nu trebuie purtata sub nici o forma la o camsa cu maneci scurte. Acest lucru se datoreaza faptului ca, cravata este considerat un accesoriu vestimentar utilizat doar in tinute vestimentare oficiale iar camasa cu maneci scurte nu se incadreaza in acest tip de tinuta vestimentara. In cazul in care camasa este purtata fara cravata nasturele de sus al camasii trebuie desfacut.
  • Pe langa cravata, ceasul reprezinta un alt accesoriu care se integreaza foarte bine intr-o tinuta vestimentara ce cuprinde printre altele si camasa. Pentru a nu iesi in evidenta intr-un mod negativ maneca camasii trebuie sa acopere destul de mult din ceasul purtat la mana.
  • Chiar daca camasile cu maneci scurte sunt din ce in ce mai prezente pe piata de profil din punctul meu de vedere acestea sunt inutile. De ce? Deoarece camasa cu maneci lungi poate fi purtata pe post de camasa cu maneci scurte. Acest lucru este posibil prin suflecarea manecilor camasii. Daca te decizi sa faci acest lucru atentie mare la cat de mult sufleci manecile camasii pentru ca acestea nu pot depasi un anumit reper. Conform specialistilor din domeniul vestimentatiei acest reper este reprezentat de nivelul cotului.
  • Atunci cand se opteaza pentru purtaea unei camasi transparente sub nici o forma nu se va purta maiou pe sub camasa pentru ca ar arata urat din punct de vedere estetic. Daca vremea de afara nu permite utilizarea doar a camasii atunci aceasta va fi insotita de sacou insa sub nici o forma de maieu.
  • Nelasarea mansetelor camasii in afara sacoului la o distanta de 1-2 cm reprezinta din punctul meu de vedere o alta greseala ce trebuie evitata atunci cand in tinuta vestimentara se regaseste si camasa.
(Visited 389 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments