Human Body ajunge în România!

human_body_romania_bucharest_cuibus_blog_transilvania_corpuri_umane_anatomie_culturaÎn sfârșit o să ajungă în România această expoziție inedită de corpuri umane. Mai multe detalii despre aceasta găsiți într-un post mai vechi de pe blogul meu – Expoziția de corpuri umane reale .

Expoziţia “The Human Body”  produsă de GForce ExhibitionS şi organizată de Events, în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” va fi deschisă, la Muzeul Antipa, pe 22 martie, şi va putea fi vizitată până pe 30 iunie, zilnic, de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00.

Biletele pentru această expoziţie au fost puse în vânzare miercuri şi au preţuri cuprinse între 32 şi 60 de lei/ persoană şi, respectiv, 85 şi 135 de lei/ grup. Totodată, grupurile de peste 10 copii vor avea acces la expoziţie în baza unui tichet în valoare de 30 de lei/ persoană. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

human_body_romania_bucharest_cuibus_blog_transilvania_corpuri_umane_anatomie_cultura_poster

Adulţii care achiziţionează bilete în avans, în perioada 6 martie – 21 martie, beneficiază de un discount de 20% (ofertă valabilă numai pentru adulţi). Oferta este diponibilă în număr limitat. Tichetele pot fi cumpărate online pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din strada Polonă nr. 15.

Vă recomand să mergeți la această expoziție pe care trebuie să o vadă fiecare OM cel puțin odată în viață, deoarece teoria de la anatomie e una, iar a vedea pe viu corpul uman reprezintă un mod mult mai facil și mai util de a ne cunoaște mai bine.

(Visited 22 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments