Iron Maiden vine in Romania

iron_maiden_concert_romania_cuibus+blogÎn data de  24 iulie 2013 în Piața Constituției din București va avea loc un concert cu un brand cunoscut la nivel mondial – Iron Maiden!

Turneul MAIDEN ENGLAND marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” şi cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back În Time World Tour 2008/9”, turneu în care au concerta t în faţa a peste două milioane de fani din aproape 40 de ţări, zburând între show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit “ Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”.

Bruce Dickinson spune:
“Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştrii din România. Multumita tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani.”

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 136-205 ron.

Mai multe detalii găsiți aici.

(Visited 12 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments