Aveam chef de gătit ceva rapid și gustos, deși nu prea mănânc prăjeli, astăzi m-am gândit să fac niște cașcaval grecesc Kefalotyri prăjit cu niște salată de macriș, rucola, ceapă verde, condimente și oțet balsamic.
Cașcavalul îl tăiați bucăți de aprox 0.3-5 cm, rondele sau pătrat cum doriți, după care îl treceți prin făină, după ce în realabil l-ați umezit puțin să adere mai bine făina la el. Apoi îl prăjiți în ulei întins aprox 2 minute pe fiecare parte până face crustă aurie.
Salata se face rapid după ce spălați verdețurile, le mărunțiți și adăugați condimentele preferate, eu personal folosec un mix făcut de mine care conține oregano, măghiran, busuioc, cimbru, arpagic, usturoi, ceapă, fenicul, ţelină, iar la final puneți oțet balsamic și dacă doriți și puțin ulei de măsline.
Pofta bună!
Nu ratați:
Mecanisme socio-psihologice în social media! TVd...
Într-o frumoasă zi de sâmbătă, Asociația CERT –Tra...
Captură foto de pe Gettyimages Italia. Eram ast...
Sursa foto: izismile.com Deși îi respect pe jap...