La puscarie cu manelistii!

antimanele2.jpg

Constienti de faptul ca intr-un sistem democratic nu se poate lua masura interzicerii niciunei forme de expresie, a niciunei forme de manifestare, nu avem de gand sa cerem interzicerea difuzarii, promovarii, comercializarii MANELELOR in Romania.
Putem solicita insa imperativ aplicarea legilor in vigoare !
Respectiv, a Codului Penal, care stipuleaza explicit:

“Art. 324. – Instigarea publicã si apologia infractiunilor

Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârşi fapte ce constituie infracţiuni, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fãrã a se putea depãsi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.”

Faptul ca, in textele multor manele se face apologia celor mai diverse infractiuni, cred ca nu ma e nevoie sa demonstram !

Nu vrem sa-i exterminam pe manelistii (deoarece nu ar fi moral iar legea nu ne permite), vrem sa le dam doar un branci catre puscarie ! Cerand aplicarea stricta a legii, a art. 324 CP, putem face asta !!

Semneaza petitia!

(Visited 22 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
bibi

sigur va spun ca cei 99 ai lui base sint la fel de corecti precum e tot-tot ce zpune el. din cercul de cunostinte, doar 1 familie -din aprox 18 apreciaza manelele.deci, base sucks….

Calin

…imi pare rau, dar ai o gandire comunista…eu, personal, sunt rocker, nu am ascultat si nu ascult manele, dar e o prostie ceea ce propui tu…ingradesti libertatea de expresie a unor oameni, indiferent ca sunt manelisti…e exact aceeasi chestie cu interzicerea PCR-ului…pur si simplu trebuie sa vina vremea cand oamenii vor renunta singuri la manele si nu vor mai asculta…pana atunci, n-avem ce face…