Mircea Badea chiar el

Sursă foto: Mircea Badea chiar el

Hop și Mircea Badea pe Facebook, să le dea în gură la bășinescu și alți politruci care au cumpărat la greu like-uri din China!

Dacă vreți să-l like-uiți și voi pe Mirciulică o puteți face pe Mircea Badea chiar el.

(Visited 18 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
berthold

din germania fac o reclamatie,domnul badea te rog sa transmiti lui gadea ca noi care urmarim antena 3 ,pe net ,de 2 zile apare o reclama pe ecran asa (ufx markets) tranzactionati aur,si asta pe mijlocul ecranului de sus in jos,cea ce ne deranjaja vizionarea emisiuni,sa fie eliminata porcaria asta lui basescu chiorul.

udy ciocanitoarea

udrea ziganca vopsita din plescoi dusa la roman la anperechere cu primarul de acolo cu care unbla de o luna cu masinile an canpanie sai minta pe credulii sa o voteza ca sa scape de bulau cu iubitul sau bassaliny chelito de basarabii tatarul si barbarul unguient cu care fac legea cu morar,any -nany georgescu care a dar 12 ooo euro sal puna macovei peste coruptii lor sai albeasca gunoie securiste -comuniste democrate teoretic ca suna bine la americanii carel crede pe fostul spion contra nato la anwers pus de ciausescu anpuscatul an 89 ,iar lotul 2 au preluat conducerea… Mai departe»

ebasydamabsesco

jos basescu dracul chelios care nea antors an anii 5o cu slugile lui ,face dosare ca gh.gheorgiu dej ,securistul nenorocit cand al vad mieste scarba de mafiot cu udrea curva lui bogata din banii furatii am o dorinta ca mircea badea sai vad tavalindu-se an rahat saraci prin puscarii totii astia demonii pdl-ard unguientii huuuuuuuuuuuuuuu

homalaul basescu lepra

cu dosar de securist si spion ciausist lingau a lui leana codoy analfabeta ca udrea eba chiar el chiorul care le stie pe toate tine legatii de el procurorii lingaii,gergescu dela anii spagarul la fel prost da bun la furat,eba prosta da buna la sucesurii ,sobolanii pdl-ard,asa zisi vopsitii unsi ,cu alifie de vaca kobe a lui trdatorul unguient si el prost da stie cum sa dea fundatia gojsdu la ungurii pe gratis ca asa vrea el trdatorul trebue puscat

smardoiul basinasa minte

basescu mincinosul drogat este disperat si udrea cu ia la luat ,la spovedanie,popoa ia antrabat dupa cum a aflat-ai dosar de turnanor? tb.-nu,ai volat-o pe doina renea an1973?-tb nu,ai fost spion ciausist la anwers ?? tb nu,ai dat foc navelor franceze ?? tb nu,ai vandut flota tarii ??nu,tea scapat morar de dosare?? nu,ai taiat salariile si pensiile cu 25% ?? nu, tiai dat casa mihaileanu?? nu,ai spalat banii cu casuneanu?? nu,ai lovit copilul?? nu,esti securist mafiot?? nu,ai ignorat 7,5 .miloane voturii ??? nu,vrei sa distrugi tara esti un tradator ??? nu,ti este frica de usl ??? nu,dar de puscarie daca… Mai departe»

eb@sydachiorul

auzi ce a latrat azi chiorul basescu ca nu lam huiduit pe el la 1 dec,pe armata haaaaaa pai nu strigam jos basescu,porcul nespalat cu securistii infiltratii mai paranoia tara-n treaga si poporul asi uraste dictatorul -lasul cu conpasul seful mafiei huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ioan

chear acuma latra porcul basescu haaaaa zice mincinosul ca nu a fost spion la anwers dias,cu dosarul 399o ,care lavem anca copiat se ia de ponta flegmatic ,este disperat gunoiul,ce zice ca ne ia dreptul de vot ponta haaaaaaaaaaaaaaa vezi ca delirezi mai vaca kobe ca unguientul ,te joci cu mincunile tale sustinut de sri—-ccr-aspazia care rade ca vaca cand te huiduiau multimea csm–dna—securistii tai mafiotii ,sa votam usl,sa cada criminalul basescu -paranoia si sal facem ca pe ciausescu dupa 9 dec,jos gunoiul si scrofa udrea dela roman hota hotilor tremura de frica ca banditul pica haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ioan

chelito basaliny-disperato ,mafiozo -criminalo con galina udrea la carcera tuti unguientul,boc,eba,ioana,roberta,sulfina,boagiu,morar,kövesy,macovei,videanu,blejnar,georgesu-ani–csm haineala, danilet ,ccr–zegrean–aspazia–ciausescu–motoc—puskas—sri-maior—sie -melescanu—ungureanu kobe,blaga,oltean,negoita-livche e t c.

ioan

bravo mircea suntem 2.ooo ooo de romani afara te sustinem an lupta cu gibonul securistul-las care nea fentat pe 98% la referendum cu clica lui de securistii ccr—dna—csm–haineala danilet betivul drogat si cucuveaua macovei-tradatoarea care trimite la presa straina articole sa defaimeze usl,si plateste sume mari dela gina udrea si chiorul basescu mincinosul plin de dosare albite de morar lingaul,sai vedem tavalindu-se an rahat la jilava cu pdl-ard,lui unguientul kobe spionul de chilotii la gaina udrea,boagiu,roberta,sulfina,.

ioan

basescu porcul lui udrea afara sin palat lam demis 98 % este un securist mafiot