Nesimţire în trafic

taran-care-blocheaza-circulatia.jpg

Cam așa parchează tâmpiții prin Cluj-Napoca. Dintr-un oraș civilizat cum era acum câțiva ani acum rar mai vezi șoferi care să respecte regulile bunului simț! Din păcate Poliția Primăriei șoma la ora aceea, deoarece am sunat cam 30 de minute și nu mi-a răspuns nimeni. A scăpat de data aceasta tâmpitul, dar cum îl mai prind că se urcă pe trotuarul pe unde merg o sa fie amendat și ridicat!

FUCK YOU RROMANIA!

(Visited 13 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
@cuibus

Bai asta…tu pe ce lume traiesti? Ce sa caute ma bucurestenii la Cluj? Singurul oras invadat a fost bucurestiul inclusiv de nesimtitii si inapoiatii mintal de popici (asa cum vi se zice voua ardelenilor). Auzi la asta ce tupeu bolnav. Ca au invadat bucurestenii Clujul. Sa faca ce acolo? Clujenii au venit la Bucuresti. Clujenii sunt acum nesimtiti pentru ca asa au fost mereu si pentru ca singurii care i-au vazut pe clujeni civilizati au fost doar clujenii. In Romania s econfunda orasele mici cu orasele civilizate. Civilizatia nu consta in numarul mic de locuitori ci in spiritul civic al… Mai departe»

skywalker

si cind te gindesti ca nici macar comunistii nu s-au atins de centrul istoric… dupa ce au distrus zona verde de pe eroilor si bulevatdul de-a-ntregul, acum au de gind sa distruga si spatiul verde din piata unirii! e ceva extraordinar… jur! si bietilor tantalai clujeni li se iau ochii cu o asa zisa dezvoltare, haotica si bazata pe credit, nu pe o economie locala sanatoasa. asta ca sa nu mai zic ca dupa 90 de ani de grea asteptare bozgorii restapinesc orasul. mi-e rusine ca am venit aici la studii… bine, eu nu veneam aici insa m-au obligat parintii… Mai departe»

skywalker

Iar a sarit pdl-istul de cur in sus. Auzi mai bogdanel, ia mai bine du-te tu si dai niste limbi preamaritului Paszkany, asa ca tot a explodat economia comunitatii.

bogdan cozma

sa nu ne grabim sa tragem concluzii pripite…. clujul a fost un oras civilizat si inca este unul dintre cele mai civilizate din tara. chestia cu parcarile pe unde apuci nu e chiar asa de veche prin cluj. totul a inceput din cauza taximetristilor care multi fiind studeti de prin alte judete (alba, salaj, chiar si moldova) unde traficul nu este chiar asa de aglomerat si unde ei parcheaza si opresc unde ii taie capul. ei bine acesti taximetristi sunt studentii care doresc sa castige un ban in plus dar uita ca nu sunt acasa la mamele lor si nu… Mai departe»

skywalker

pai si ce pretentii poti sa ai de la taranii de clujeni?? dupa cum ii duce mintea, asa si voteaza…
ca sa poti fi numit civilizat banuiesc ca trebuie sa ai si umpic de creier, nu numai sa fi calm sau ,,ardelean”

skywalker

dar cine a spus ca orasul Cluj-Napoca a fost civilizat vreodata?