Nimănui nu-i strică o porție de vitamine de ojână! Dacă vreți să aflați mai multe despre beneficiile căpșunilor intrați pe Food News România. p.s. pentru cei care nu sunt din Ardeal și nu știu ce e ojâna vă pot spune că este vorba de o gustărică, un aperitiv între prânz și cină.
(Visited 37 times, 1 visits today)
Nu ratați:
Cum se face un Tiramisu bun
Dacă zilele trecute a fost Tiramisu Day, astăzi mă...
Dacă zilele trecute a fost Tiramisu Day, astăzi mă...
Daca vrei sa pleci, du-te
Astăzi am găsit pe peretele unei prietene un link ...
Astăzi am găsit pe peretele unei prietene un link ...
Kefalotyri cu salata de macris si rucola
Aveam chef de gătit ceva rapid și gustos, deși nu ...
Aveam chef de gătit ceva rapid și gustos, deși nu ...
Tarta de primavara à la Cuibus
Având în vedere că au început distribuțiile ASAT l...
Având în vedere că au început distribuțiile ASAT l...