Praslea cel Voinic si Merele de Aur

Surducan_Praslea_cel_Voinic_si_Merele_de_AurVă mai amintiți de Praslea cel Voinic si Merele de Aur? Dacă da și doriți ca și cei mici din zilele noastre să ducă tradiția mai departe sprijiniți proiectul Mariei Surducan prin intermediul celor de la Creștem Idei.

Maria Surducan s-a născut, a crescut și a terminat Artele la Cluj. Întrebată “și totuși, tu ce faci pe lume?”, zâmbește larg răspunde “cu o mână ilustrație, cu o mână bandă desenată, cu cealaltă mână grafic design și în cealaltă mână țin ceașca de cafea”. Avantajele sunt că așa îți poți desena o viața exact cum ți-o dorești. Maria a realizat ilustrațiile pentru Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte de Petre Ispirescu, Ed. Vellant, a scris și ilustrat cartea pentru copii David și puiul de întuneric, Ed. Benefica, și a participat în antologiile de bandă desenată Cartea lui George, Ed. Hardcomics și Urban Comics Made în Cluj by Cluj Comics Club.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți vedea în filmulețul de prezentare de mai jos și pe site-ul Creștem Idei. Mai multe detalii despre Creștem idei găsiți și pe Facebook.

(Visited 40 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments