Prima editie a maratonului de programare „Entrepreneurship”

centrul_pentru_diplomatie_publica_allview_cuibus_blog_transilvaniaEşti student? Eşti pasionat de tehnologie? Eşti creativ şi ingenios ? Îţi place munca în echipă ? Visezi să dezvolţi o aplicaţie care să ajute societatea ? Dacă răspunsul la toate cele 5 întrebări este DA, te aşteptăm alături de echipa ta la prima ediţie a Entrepreneurship. Allview, Centrul pentru Diplomaţie Publică şi Universitatea Transilvania invită studenţii de la universităţile din România să se înscrie la prima ediţie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc în 28 şi 29 martie 2014 în Aula Universităţii Transilvania din Braşov. În cadrul maratonului, echipe de studenţi formate din doi până la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicaţie cu utilitate socială pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic îl reprezintă aplicaţiile destinate persoanelor cu dizabilităţi.La finalul competiţiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene.

Entrepreneurship îşi propune să promoveze în ţările Uniunii Europene aplicaţiile studenţilor români pasionaţi de programare. Valorile care vor fi scoase în evidenţă sunt impactul social, creativitatea şi originalitatea.

Competiţia va începe vineri, 28 martie, la ora 12 şi se va încheia sâmbătă, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sâmbătă, 29 martie, între orele 11-14.
Ceremonia de decernare a premiilor reuneşte delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Pentru formularul de înscriere şi mai multe detalii despre competiţie, vă rugăm consultaţi  www.entrepreneurshipbv.ro

(Visited 16 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments