Suporterii romani sunt oglinda politicienilor

Acești suporteri curați nu trebuie să vadă mizeriile actuale, ei au nevoie de exemple adevărate pentru a rămâne pentru totdeauna lângă “U” cel CURAT!

Din păcate suporterul dedicat în totalitate pentru echipa favorită este pe cale de dispariție în România. În prezent vedem doar niște grupuri de interese și mase de manipulare ușor de controlat. Dacă până acum “U”iștii erau considerați unii dintre cei mai fanatici din România și dispuși oricând să facă sacrificii pentru echipa mult iubită, în prezent acest grup frumos s-a destrămat și au rămas doar grupulețe mult mai ușor de manipulat din exterior.

Stau și mă minunez cum actualii suporteri sunt oglinda politicienilor de la noi. Una zic și alta fac..Păcat că în loc să se strângă rândurile acum când “U” iar este într-o situație grea ei sunt în continuare divizați.

 

O ultimă dovadă că la “U” Cluj nu mai există o galerie unită sunt evenimente de ieri. Suporterii lui “U” CLUJ cică fac parte din Asociația Suporterilor Români, nimic rău în asta, dar la conferința de presă de ieri aceștia au declarat că nu vor participa la discuții cu Mircea Sandu..apoi brusc ce aud la știri că marele “U”-ist RJ – Mircea Cenan e la întânirea cu Sandu..păi oameni buni una se spune și alta se face? O bucată merge la un grup, alta la altul…unde e Unica Iubire a ajuns marfă pentru mercenari? Nu acuz pe nimeni, doar vreau să trag un semnal de alarmă că am ajuns carne de tun și în loc să ținem pumnul strâns am ajuns să fim oile la care vine ursul cât de curând. Asta este viitorul lui “U” CLUJ? Eu sper să fie doar o filă neagră din istoria acestui club “U”nic!

Strângeți rândurile dragi “U”-iști și iubiți pe “U” nu mai urăți oile, frânarii, câinii și alte orâtănii care trebuiesc ignorate nu să le dăm importanță.

Respectul atrage RESPECT! Ura atrage ură!

HAIDE U și de mere și de nu!

(Visited 11 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments