Teapa 11 septembrie

Sursa foto: Wikipedia

Anul acesta în septembrie avem a 11-a aniversare de la evenimentele din 11 Septembrie din 2001. O comedie proastă în care încă mai cred mulți neinformați. Când am văzut în direct acele imagini am știut clar că este o făcătură ca și cea cu piciorul pe lună a lui Armstrong. SUA era în cădere liberă și cum se trece cel mai ușor de criză printr-un război, trebuia căutat un inamic. Oamenii din spatele lui Bush au găsit inamicul, țările cu aur negru și de unde se vor putea înfrupta cum dorescdup[ aceast[ bomb[ mediatic[.
Puțini știu sau mai sunt interesați de tristul eveniment, spun trist că au murit oameni nevinovați în cele 2 turnuri.
Pentru cei care mai cred că nu a fost nicio regie în 11 septembrie am câteva întrebări:
Profesorul de fizică Dr. Steven Jones împreună cu o echipă internațională au analizat probe de la fața locului la Universitatea Brigham Young. Testele au confirmat că exista nano-termit, explozibil folosit în general în scop militar.
Aceste analize au fost publicate în Bentham Chemical Physics Journal, o revistă acreditată și în SUA, fiind respectată în cadrul comunitățiilor științifice.
Primul autor este Dr. Niels Harrit de 37 de ani , un profesor de chimie de la Universitatea din Copenhaga și un expert în nano-chimie care afirmă Că explicațiile oficiale propuse de NIST încalcă legile fundamentale ale fizicii.
Guvernul acum știe de prezența explozibilului Nano-Termite folosit pentru cădere celor 2 turnuri de la WTC din 11 septembrie 2001.

Alte detalii despre acest complot clar găsiți și pe frontpress.ro

De ce nu a murit nici măcar un director evreu? Brusc toți în ziua aceea au rămas acasă să doarmă mai mult, nu?:))
De ce nu se face tam tam că s-a găsit explozibil în clădiri?
Trezirea oameni buni și nu mai credeți tot ce vă oferă pe tavă presa infectă din SUA.

Sursa info: agenziastampaitalia.it

(Visited 28 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments