Tractarile si calatoriile

tractari_auto_timisoara_cuibus_blogÎn această perioada majoritatea românilor își doresc să meargă în vacanță, iar majoritatea folosesc automobilul personal pentru deplasare. Pe lângă haine, cosmetice, gadgeturi și alte obiecte turistul trebuie să fie cât mai bine informat și despre zona pe care urmează să o viziteze. Printre informațiile care nu trebuie să lipsească se numără și unele contacte în caz de probleme tehnice la mașină. Chiar dacă mulți turiși neglijează acest aspect oricând putem avea neplăceri tehnice atunci când pornim la drum cu automobilul propriu. Pentru a evita un stres în plus recomand tuturor turiștilor să-și adune aceste informații înainte să pornească la drum. Pentru cei care trec prin Timișoara le recomand un link util pentru tractari timisoara în cazul în care au probleme în acea zonă. Așa cum putem vedea pe site-ul lor aceștia sunt o campanie cu o experiență vastă în acest domeniu al tractărilor auto. Serviciile oferite de Tractări Auto Timiș oferă cele mai bune servicii auto din TIMIȘOARA.

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Asiguram NON STOP 24/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

Cu ajutorul echipamentele performante si a unui personal instruit dorim sa va oferim cele mai eficiente servicii de tractari auto. Suntem promotori ai serviciilor de calitate in tractari auto, reusind sa satisfacem la un nivel superior exigentele clientilor nostri. Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Timisoara si intreaga tara. Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Serviciile cele mai frecvente sunt: tractări-remorcări autoturisme, microbuze, camioane, utilaje agricole (tractoare, combine, pluguri, cositori, motostivuitoare, prese baloți), acțiunea rabla, atv-uri, motociclete, bărci ș.a.

Tot aici găsim girofare auto, stroboscoape auto cu flash, rampă girofar cu leduri, rampă girofar cu halogen ș.a.m.d.

Pentru pasionații de offroad găsim diverse accesorii cum ar fi: scripete, sapă de pământ, cric, troliu împreună cu diverse accesorii pentru acesta.

Dacă avem nevoie de o remorcă o putem găsi tot aici, indiferent dacă este o remorcă simplă sau o platformă auto.

– PREȚURI FĂRĂ CONCURENȚĂ !!!

Prețul unei tractări auto în oraș este de 99 lei!!!

 

 

(Visited 40 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments