Vasul de toaleta, un accesoriu banal dar foarte util

arabesqueFunctionalitatea nu mai reprezinta criteriul principal dupa care se achizitioneaza lucrurile de care avem nevoie. Acest criteriu a fost inlocuit cu un mix de criterii dintre care cele mai importante sunt functionalitatea, estetica precum si factorul financiar. Datorita acestui mix de factori nu mai exista achizitii usor de realizat chiar daca este vorba despre achizitii banale, ca de exemplu vasul de toaleta. Desi toate vasele de toaleta arata la fel acest lucru nu inseamna ca achizitia acestora trebuie facuta la intamplare ci doar dupa anumite criterii, la fel ca in cazul oricarui alt obiect.

Daca in trecut nu existau mai multe tipuri de vase de toaleta in momentul de fata lucrurile s-au schimbat destul de mult. Astfel pe langa bine cunoscutul model clasic de vas de toaleta mai exista si vasul de toaleta suspendat. Acesta se adreseaza in primul rand bailor care nu se bucura de un spatiu foarte mare, precum si celor care vor sa impresioneze prin modul in care arata baia precum si accesoriile sanitare ce se regasesc in aceasta. De asemenea curatenia baii se realizeaza mult mai usor in cazul in care aceasta este dotata cu vas de toaleta suspendat, acesta fiind un alt avantaj oferit de catre acest tip de vas de toaleta. Pentru a intelege mai bine utilitatea acestui tip de vas de toaleta arunca o privire pe pagina de Pinterest Arabesque.

Desi pentru unii dintre noi factorul financiar este de multe ori decisiv atunci cand facem o achizitie, nu de fiecare data acest lucru este si corect. Achizitionarea vasului de toaleta reprezinta un exemplu foarte bun in acest sens. Functionalitatea acestuia precum si modul in care se integreaza in design-ul baii reprezinta criterii mai importante din punctul meu de vedere decat criteriul financiar. Acest lucru nu inseamna desigur ca trebuie sa achizitionam doar vasul de toaleta care are cel mai mare pret ori cel mai mic pret ci ca trebuie sa il achizitionam pe cel care ofera cel mai bun raport pret calitate.

Nu in ultimul rand, modul in care este amplasat rezervorul vasului de toaleta reprezinta un alt criteriu ce trebuie avut in vedere. In momentul de fata exista trei tipuri de rezervoare pentru vasul de toaleta:

  • Rezervor pentru vasul de toaleta amplasat pe vasul de toaleta;
  • Rezervor pentru vasul de toaleta amplasat la semi inaltime fata de vasul de toaleta;
  • Rezervor pentru vasul de toaleta amplasat in perete;
(Visited 16 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments