VREAU CREDIT

vreau_creditBancile din ziua de azi vin cu oferte care mai de care mai avantajoase, insa poti intra si in capcana   ofertelor care nu-ti vor aduce nici un beneficiu, ba din contra, te vor afunda mai mult in probleme. Am   patit-o si eu pe pielea mea. Am apelat la serviciile unei banci pentru un credit bancar.

Voiam foarte mult acest credit pentru a-i cumpara copilului meu o masina la varsta de 18 ani. Am fost la banca, am aplicat,   iar domnisoara mi-a explicat care este dobanda, ce DAE este, ce rata am pe luna, si tot asa.

Insa dupa 1 an de credit, rata a crescut, dobanda a crescut, iar procentajul DAE a inceput sa oscileze. Am aflat ca nu   am ce sa fac si trebuia sa ma descurc cumva cu rata lunara. Dupa ce am terminat rata la masina, am zis   sa mai fac un credit pentru a-i ajuta pe copii cu facultatea, insa mi-a fost foarte greu sa mai apelez la   vreo banca. Am intrat pe internet si am cautat opinii, insa ghici ce? Am gasit un site care se ocupa fix cu   ceea ce cautam eu.

Am gasit un site care indexeaza toate serviciile bancilor din Romania si iti calculeaza   rata, dobanda si DAE, astfel incat sa stii de la inceput cat dai si cat primesti. Site-ul se numeste  VreauCredit.ro si lucreaza pe cele 2 mari segemnte, atat pentru persoane fizice, dar si pentru juridice.   De asemenea, creditele sunt impartite astfel: credite imobiliare, ipotecare, nevoi persoanale, auto si refinantare.

Fiecare credit este impartit un functie de statutul nostru social si profesional, asadar,   calculatorul va stii procentajul final in functie de locul tau de munca ocupat. Va invit si pe dvs sa intrati   pe site-ul VreauCredit si sa va ganditi bine cand alegeti o banca cu care sa lucrati. Astfel, prin intermediul   acestui site, veti stii care banca este mai avantajoasa.

(Visited 39 times, 1 visits today)
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
ROVID GIZELLA

SE POATE UN CREDIT URGENT?